Един въпрос за драйвери.
Почти година ползвам Windows 7 – никакви проблеми през това време. Компютъра не се използва за игри, иначе за всичко останало. Конфигурацията съобразно сегашните модели е доста архаична, но не усещам никаква съществена разлика в бързодействието спрямо XP-то преди.
AMD Sempron 2200+, K7Upgrade-600 и ето проблема - видео картата: Radeon 9250.
След появата на Windows 7 от AMD заявиха, че драйверите им за Windows 7 няма да подържат видеокарти от 9хххх надолу. Така че си карам с драйверите за видеокартата на уйндоуса.
Мога да си продължа така разбира се, но чета тук и там, че има МОДНАТИ драйвери за този проблем и бих искал ей така за спорта да пробвам. Търсих доста но не намерих.
Пробвах разбира се с драйвери и за виста както и няколко други модификации на няколко пъти аха-ахада си затрия системата, но не се получава. Карам си на М$ XDDM драйвера по дефолт. Идеята ми бе някой да сподели от собствен опит нещо проверено и работещо. примерно от тук съм пробвал доста, но може би не съм уцелил?
ще се радвам някой да сподели нещо от собствен опит
Така че търся драйвери за Radeon 9250 моднати за Windows 7.
Алтернативно имам една свободна NVidia FX5200 и се чудя дали ако за ATI-то няма решение ще се получи с NVidia FX5200 и ще има драйвери на NVidia за тази стара карта за Windows 7 или отново ще се търсят моднати драйвери ако изобщо има .![]()