Здравейте,
имам проблем с конфликти на лаптоп DELL XPS 1530.Операционната система е Windows 7, направени са всички ъпдейти.Поствам снимка на Device Manager.Моля някой да помогне как да локализирам проблема.Благодаря предварително!
Здравейте,
имам проблем с конфликти на лаптоп DELL XPS 1530.Операционната система е Windows 7, направени са всички ъпдейти.Поствам снимка на Device Manager.Моля някой да помогне как да локализирам проблема.Благодаря предварително!
Инсталираи всички драивъри от сайта на производителя и би трябвало да изчезнат
Проблема е, че всички драйвери са сложени от сайта на производителя.Единствено не е пипан BIOS, а драйвера за биометрията даде конфликт.Понеже е драйвер на друг производител а не на DELL, се наложи сваляне на нов драйвер от UPEK, с което проблема се реши!Останаха тези удивителни от снимката и не знам как да ги детектна за да ги установя какви са!?Операционната система работи и без тях, а и не съм забелязал някоя периферия да не работи!Нямам никаква идея как да ги премахна.При инсталирана VISTA такива проблеми нямам.
Здравейте,
stenly ти позна!Проблема беше в Card Reader-a.Неподходящ драйвер.Потърсих доста дълго и други са имали такъв проблем, решили са го с подходящ драйвер.Благодаря ти, благодаря на всички които ми помогнаха и ме насочиха.Приятно прекарване на Новата 2011-та година!Здраве, успех и късмет!