Не мога да си нямеря кодек за новите филми ( 8 mile, LOR II, Die another day ....) Дава ми ги в някво гадно зелено[:-banghead]. Пробвах Codecfull, nino codec pack 5.0 ver7, 5.0 ver 8, divx 5.05 Други. Помагаите че ми се гледа[:-bigeyes]
Не мога да си нямеря кодек за новите филми ( 8 mile, LOR II, Die another day ....) Дава ми ги в някво гадно зелено[:-banghead]. Пробвах Codecfull, nino codec pack 5.0 ver7, 5.0 ver 8, divx 5.05 Други. Помагаите че ми се гледа[:-bigeyes]
Ami te sa mai s Xvid mi se struva, no ako go niamash filma vuobshte niama da ti trugva. Zatova si mislia. 4e problema moge i da ne e v codeca. No vse pak robvai s tozi:
http://free.techno-link.com/s45/XviD-04102002-1.exe
Xvid sa 100%, moje da polzvash i ffdshow, daje mi e 4udno 4e sa tragnali, pa makar i v zeleno!
Imah problema sus zelenoto . Pri men se optravi sled uninstall na Nimo codec pack 5 i nov install na DivX5...
az imam problem s Femme Fatale -tragva no bez zvuk - opitahme vsichki codeci (nimo full, full codec a3c codec i dr) ama ne shte d atragne sas zvuk ...
zа зеленото - пробвай Overlay->Mode2 ili Mode1 (тoва го има в Bplay->properties, в другите програми не знам
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by morgenstern
az imam problem s Femme Fatale -tragva no bez zvuk - opitahme vsichki codeci (nimo full, full codec a3c codec i dr) ama ne shte d atragne sas zvuk ...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
-----------------------------------------------
Трябва да си инсталираш AC3 Sound
http://free.data.bg/shen/Programs/AC3-audio-CODEC.exe
При мен зеленото се махна като деинсталирах досегашния кодек и сложих CodecPackStandard41- 17.11.2002.exe
Mi i namene mi e zleno, ama samo na niakoi filmi i smao malko, posle cvetovete se vrushtat, ama stava edno razmazvane na kartintata, slivane na otdelnite obrazi, abe - napravo niamam dumi, po - zle e ot surrealisti4na kartina risuvana ot pian hudojnik v tumnoto.
Sigurno e ot kodelka, ia kajete s kyv d ago smena ?
za slijh nimo .
Момчета, и аз имах същоя проблем и той се оказа от прекалено много инсталираните от Нимо кодеци. Истрих го и видях че има Nimo Lite Pack 1.0 в който има само това което е необходимо за гледане на филми в DivX и XviD.
Линка го има в dvd.box.sk.
От Нимото ако не инсталирате:Ffdshow DirectShow 2002-04-19,всичко ще е наред.Поне при мен е така.
Aбе то хубаво да е от него, ама ако не инсталирам него някои от филмите ми нямат звук. ако инсталирам само 4аст от него и някой друг кодек дали ще е ОК?