Скъсах се да търся дравер и не можах да се справя!
много моля за помощ!
Скъсах се да търся дравер и не можах да се справя!
много моля за помощ!
Опитай с тези: http://kxproject.lugosoft.com/down.php?language=en Малко са капризни откъм настройка - вероятно ще трябва да си поиграеш с опциите, докато изкараш звук.
Пробвах,но не се получи,все пак много ти благодаря за отзивчивостта!
Инсталира ли ги или ... ? Аз ги ползвам с Creative Live! 5.1, но не съм сигурен дали е точно същия модел.
Имам диск с драйвери за greative live 5.1,но е за windows Xp!
Иначе инсталирах този от линка ,но не стана!
Опитвам се да разбера какво значи "Не стана" - щом си ги инсталирал, значи вероятно ти остава да поровиш настройките от контрол панела, който върви заедно с тях. Още първия път написах, че иска малко бърникане.
Ако искаш обясни какво си направил и какво не е станало, ако не - успех. Официални драйвери за по-висока версия от XP няма да намериш, защото картата не се поддържа от Creative вече доста време.
Според сайта на Kx project твоята карта фигурира в списъка с подържаните звукови карти.Така,че трябва да стане.Аз съм ползвал KX драйверите под Уиндоус 7 без никакъв проблем.Според мен си инсталирай Driver sweeper с който да изчистиш стари драйвери,рестартирай и след това инсталирай тези от линка на колегата Shmi.Получава се конфликт и затова има проблем.Ако пък си инсталирал успешно kx драйвера трябва да посочиш на операционната система,че това ти е основния звуков източник.Особено ако работи вградената звукова карта на дъното.