здравейте!свалих си програма за сваляне на музика и други от този род.казва се "emule".всичко е на ред с нея.само дето не иска да започне да сваля или да търси зададена от мен музика.
здравейте!свалих си програма за сваляне на музика и други от този род.казва се "emule".всичко е на ред с нея.само дето не иска да започне да сваля или да търси зададена от мен музика.
Мулето още съществува ли )
Вариантите са или фаируела на компютъра ти да го е блокирал, или нещо по настроиките му. Виж в connection ако си зад рутер дали има опция passive mode
Би трябвало да работи, не натискаш където трябва по бутоните. Ако имаш защитна стена може би тя я блокира. Свали си FlashGet v1.9.x, а не новите и тя ползва също базата на "emule" сървърите.Първоначално публикувано от bilian
честно казано имам защитна стена.имам и рутер.ама,каква е причината ,не знам как да разбера.бихте ли ми обяснили?
при цялото ми (липсващо) уважение към emule, бих ти препоръчал да се придържаш към класическите торент тракери
emule е фрашкано с фейкове, работи далеч по-бавно и несигурно и т.н., и т.н....
аз имам м-торент.обаче искам да си свалям музика.и ми препоръчаха е-муле.
кажи какво търсиш и да видим дали наистина няма да се намери по тракерите
Ако е възможно и аз да попитам!Първоначално публикувано от FearMe
Търся EMMA 2009-2010 (FULLCD)
ако го напишеш в гугъл излизат сумати линкове даже и магнитни
3 секунди "търсене" при пиратите:
http://thepiratebay.se/torrent/48213...GE_CD_FULL_SQ)
Благодаря, но пиратите не мога да ги отворя от известно време.Първоначално публикувано от FearMe
Има, ама няма сийд.Първоначално публикувано от glarus
Благодаря ви!