Как да направя, така че Internet Explorer да ползва прокси а Chrome не ?
Обратното го има. В шорткъта на хром може да се каже -proxy-server=прокси_адрес:порт
но повече обратното ме вълнува.
Благодаря !
Как да направя, така че Internet Explorer да ползва прокси а Chrome не ?
Обратното го има. В шорткъта на хром може да се каже -proxy-server=прокси_адрес:порт
но повече обратното ме вълнува.
Благодаря !
виж в контрол панела internet options - там в connetions таба има lan settings бутон - проксито е вътре (колкото и да е чудно)
колкото и да е чудно хрома, чете това което е на ос-а - т.е. там където си писал.
А аз искам ие да ползва прокси, а Хрома не.
Демек в хрома ако го сменя - сменям и на двете.
или не четеш или.. и аз не знам
--> Internet Explorer да ползва прокси а Chrome не Обратното го има. <---
не чета бре - пиша
в първия пост - как слагаш прокси на уиндоуския ИЕ
във втория - как казваш на хрома да не го ползва
(в сайта от линка май са оплескали синтаксиса на операндите, но в някой от долните коментари се крие истината - успех)
така...
панел на хром ползва същите настройки както ие
т.е. каквото зададеш като прокси в ие, веднага се наследява от хрома <- до тук ясно ли е ?
Мога да направя, така че ие да не ползва прокси, а хром да ползва, както съм писал в първия пост - пробвано работи
идеята ми е как на една машина, с един потребител да направя, така че ие да ползва прокси сървър, а хрома да не го ползва
ако не си разбрал до тук, моля да не пишеш занапред
Благодаря !
или както казваше мойта даскалица по математика "четете условието, бе хора". явно съм я слушал все пак...
ето, пратих IE към някво фалшиво прокси (нямам реално под ръка) - вижда се, че не зарежда нищо. хромът в този случай - също. стартирам го от модифицирания шорткът, както е показано - зарежда си...
[img width=800 height=543]http://img600.imageshack.us/img600/48/clipboard11l.jpg[/img]
става ли ясно? ако да - пак прочети какво съм писал по-горе. повторението е майка на повторението.
ако не става ясно, наистина няма да пиша повече тук, но може пък да уведомя модератор.
@etg
Благодаря много
AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe --no-proxy-server=
това ми трябваше !