Някой може ли да ми помогне, излиза ми грешка can't read from source file, начи искам да го махна от харда , а не става, нито през ДОС, нито през уиндоус
Някой може ли да ми помогне, излиза ми грешка can't read from source file, начи искам да го махна от харда , а не става, нито през ДОС, нито през уиндоус
S kakuv windows si ???
I kakva ti e failovata systema ?
пробваи да го преименуваш под дос ( на някакво измислено "sfsd.sdf" и тогава да го затриеш.
ami nai lesno e s start/run/cmd
sled tova comanda del put do file i chast ot imeto v kombinaciqa s *
primer:
del d:\movie0*
enter
съмнява ме да стане както казва александро, но пък дано!!!
ако неговия начин не проработи си изтегли една програмка necrofile, тя затриваше всичко :РРР
/abe choveka vi kaza che ne stava pod dos ... ako si opital vsichko po- gore - probvai:
1. puskash Scandisk pod Win i se nadqvasha da otkrie faila i da ti dade greshka vimeto - togava shte mozesh da go opravish ili izrtiesh direktno.
2. shtom si na fat32 probvai s neshto kato Norton disk doctor ili po-0 dobre disk editor (pod dos) ... am trqbva da znaesh kakvo pravish s tqh
Целия проблем идва от там че тъпия Виндовс се мъчи да разбере какъв е файла, та да му прави иконка и ресурси и други простотии, и като е скапано АВИ тъпака не се усеща ми зацикля.
Най-лесния и елементарен начин е следния
Биеш трите клавиша св. Ctrl+Alt+Del да ти излезе Task Managera, отиваш на Process и трепеш Explorer.exe процеса, после отиваш на File, New Task >OPEN броузваш си до файла и кротко го делваш
след тази подлост пишеше в Open полето :explorer и щастлив и доволен отиваш да пиеш една бира [:D]
Syglasen sym s Ru-boy. Pod istinski DOS moje da se iztrie vsi4ko!!!!
g_velev цъ, не всичко. като излезе 1-та версия на сиркам ли беше клез ли и пробвах - бутване от системна дискета и триене на самото вирусче, е не ставаше
Abe i az sam fen na chistiq DOS ama mni se e slichvalo dori i tam da ne moga da iztriq failove s imema na kirilica naprimer, koito win ne razpoznava - i v DOS ne se preimenuvaat ...
Ако имаш Norton Utilities инсталирай и пробвай с него!Там пускаш Norton System Check то проверява цялата система и ти оправя проблемите[:D](поне аз така ги отстранявам подобни "дребни" спънки[:I])
Има един руски start up диск - UBD. При зареждането ти дава възможност да избираш измежду няколко кодови таблици, включително и 855 (кирилица). Ако проблема е в името на файла пробвай да смениш кодовите таблици докато ДОС разпознае правилно името. Имейдж на системната дискета можеш да намериш на някой от фрии сървърите - търси ubd.zip. Успех![]()
Още ли не си изтрил файла?
Пусни ми довечера RmoteDesktop с име и парола drRoss, и аз ше ти го изтрия!
Nai sigurno pod XP se trie AVI file kato restartirash v safe mod with command prompt
i tam go triesh bez problemi povecheto puti ne se nalaga da se stiga do tam i samo command prompt vurshi rabota no za nqakoi failove prosto se nalaga...