Нямам звук на филмите. Работя с 98se, драйверите са добре- опитвал
съм с всички кодеци(дори и с най-новите версии), но не тръгва. Също така и Windows media player не работи. Докато други player работят. Къде е причината[?]
Нямам звук на филмите. Работя с 98se, драйверите са добре- опитвал
съм с всички кодеци(дори и с най-новите версии), но не тръгва. Също така и Windows media player не работи. Докато други player работят. Къде е причината[?]
Тъпи въпроси - може да има 100 отговора, но най-вероятните са "В Windows", "Естествено в Windows", "В Windows - Иска ли питане?", "Сигурно в Windows". ) Съжалявам, че не съм особено полезен но или е станало ТОТАЛНО омешване на кодеците или просто нещо друго по Windows се е бъгнало (примерно едни просто Active-X филтри)... реинстаааааал, мирише ми на реинстааал
Я кажи какво си качвал като пакети с кодеци?Защото казваш последни версии...това какво ще рече изобщо,то версии излизат нон-стоп без да са необходими всъшност.При всички *.avi-та ли нямаш звук?mp3 чуват ли се?DirectX коя версия си...кога е качвана преди или след кодеците?Изобщо имало ли е някога звук и кога е изчезнал(след коя инсталация)
Ако си сложил няколко Codec pack-а всичко се обарква а за звук пробвай с Krystal Codec но инсталирай само аудио кодека щото другото е много старо не знам за нова версия а може да пробваш и с
AC3 filter , може да си драпнеш pack-а за който е писано на началната страница .