Резултати от 1 до 5 от общо 5

Проблеми със звука...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Проблеми със звука...

Здрасти!

От доста време насам имам следния проблем със звуците - пращене в слушалките. На пръв поглед елементарно, обаче:

- по време на възпроизвеждане на музика през Winamp пращенето е в такт с beat-а (ритъма) на песента;

- пращенето не винаги е налице - понякога се оправя като че ли от самосебе си;

- пращенето често се усилва (или появява) когато на екрана на активния прозорец има някакво движение - анимация, флаш и т.н., и също така при движение на курсора/скролера на мишката. При смяна на активния прозорец пращенето, веднъж появило се, остава...

- днес, докато се "наслаждавах" на "мелодията" му, в ICQ някой от списъка с контакти се появи ONLINE, съответно се чу характерното почукване - пращенето изведнъж спря, в момента на почукването. След 2 минути пуснах Winamp-a - пак започна да пращи.

- ...и още какви ли не такива абсурдни (поне за мен) проявления

Първоначално пробвах да сменя версията на Winamp-a - разбира се, не се оправи; съвсем наскоро преинсталирах драйвера на звуковата карта - същата работа. Проверих си кабела на слушалките - с него няма проблеми

Звуковата ми карта е Realtek AC'97, вградена.

Ако някой е срещал такъв проблем, или подобен, и може да даде съвет - моля да се изкаже, за което благодаря предварително!

Поздрави!

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Проблеми със звука...

срещал съм го тук-там. на едно място се оправи с "mute" на микрофона, на друго с преместване на звуковата карта на друго pci (което при теб не важи).... пробвай да mute-неш микрофона и кажи дали се е получило

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Проблеми със звука...

Значи MUTE-вал съм, и все още са ми заглушени, всички звукови настройки, които дефакто не ми трябват. Това включва кажи-речи всичко освен главните два плъзгача, без които не може.

Ефект няма, въпреки че надеждите ми бяха големи като правех заглушаването...

5. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

Проблеми със звука...

размърдай си жака дето влиза в "line out/speaker out" - при мен от това пращи - докато се светнах - 20 х преинсталирах драйвери всякакви и тъкмо щях да връщам дъното [^]

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Проблеми със звука...

Пробвах и това - промяна няма за съжаление [V]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Проблеми със звука
    От kasparovski във форум Телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 14-12-08, 17:58
  2. проблеми със звука
    От ttyy във форум Общ - софтуер
    Отговори: 4
    Последно: 01-06-07, 00:54
  3. Half Life 2 и проблеми със звука
    От LordOfEvil във форум ИГРИ
    Отговори: 2
    Последно: 24-11-04, 15:33
  4. Проблеми с звука
    От Go6o1 във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 3
    Последно: 21-09-03, 04:14
  5. Отговори: 2
    Последно: 28-10-02, 21:49

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе