Здрасти!
От доста време насам имам следния проблем със звуците - пращене в слушалките. На пръв поглед елементарно, обаче:
- по време на възпроизвеждане на музика през Winamp пращенето е в такт с beat-а (ритъма) на песента;
- пращенето не винаги е налице - понякога се оправя като че ли от самосебе си;
- пращенето често се усилва (или появява) когато на екрана на активния прозорец има някакво движение - анимация, флаш и т.н., и също така при движение на курсора/скролера на мишката. При смяна на активния прозорец пращенето, веднъж появило се, остава...
- днес, докато се "наслаждавах" на "мелодията" му, в ICQ някой от списъка с контакти се появи ONLINE, съответно се чу характерното почукване - пращенето изведнъж спря, в момента на почукването. След 2 минути пуснах Winamp-a - пак започна да пращи.
- ...и още какви ли не такива абсурдни (поне за мен) проявления
Първоначално пробвах да сменя версията на Winamp-a - разбира се, не се оправи; съвсем наскоро преинсталирах драйвера на звуковата карта - същата работа. Проверих си кабела на слушалките - с него няма проблеми
Звуковата ми карта е Realtek AC'97, вградена.
Ако някой е срещал такъв проблем, или подобен, и може да даде съвет - моля да се изкаже, за което благодаря предварително!
Поздрави!