Или аз съм много зле, или ти не знаеш какво приказваш. Без значение дали акаунта има права или не, още от ... май виста трябва да се съгласяваш да си ползва правата и акаунт administrator няма, освен ако сам не си го направиш.
Wndows 8 / 8.1
Windows 7
Windows XP
Mac OS
Linux
Друга
Или аз съм много зле, или ти не знаеш какво приказваш. Без значение дали акаунта има права или не, още от ... май виста трябва да се съгласяваш да си ползва правата и акаунт administrator няма, освен ако сам не си го направиш.
С този пост се разбра че определено не знаеш и е добре да не говориш така крайно за неща които неразбираш. Още от Windows XP си има създаден Администраторски акаунт, но тепърва да те уча как , къде ,какво и кога - нямам време, и пак опираме до фразата че "трябва да се чете "
От няколко месеца съм с Win8 прет това с Win7 невиждам някаква фрапираща разлика.
Относно инсталациите и "махалата" -Не инсталирам нелегален софтуер , не се занимавам с инсталации !!!
отделно самото понятие - "махалата" ми е как да кажа нещо което не ме интересува и ако много държиш да се занимаваш с моята махала - дай телефон да го раздам на желаещите .
Техно, давай го малко по-скромно бе човек. Каза, че трябва да се чете и че делиш IT-тата на специални като теб и некадърни, не го повтаряй във всеки пост...
kod
Този пост е редактиран от Mr.TECHNO; 06-08-14 в 11:52.
И аз съм много кадърен, всичките ми машини са с 8.1 и само един кошник съм оставил с ХП 'щото на него пускам едни "вълшебни" програмки дето не се харесват с 8-та. Хич не ми пука че няма старт и че имало големите квадрати. Машините ми работят по добре под 8/8.1 отколкото под 7, това е лично наблюдение. А и си е веселба с GPT-татa и UEFI