Ivane, neshto ne si naiasno s ftp-tata....tvoia si rabota.
Ne mojesh da razlichish DAP ot CuteFtp-pro.
Ako iskash da se raboti normalno opravi si go.
Da ti obiasniavam li kakvo oznachava S key MD4 authentication?
Ima edni kursove, "parvi stapki s kompiutara", mislia che 20 leva struvaha....izkarai gi! Pone niama da se izlagash, ili pogledni vnimatelno jpg koito sam postnal.
d-rRoss sega kato si tolkova otvoren ti mi kaji za kakvo po diavolite mi e na ftp server koito e free za vsichki triabva da polzvam S key MD4 authentication pri polojenie che po default ftp serverite s anonymous access priemat parolata kato text
a ne kriptirana ne mi se viarva da imash problem da se lognesh prez browzera ili s kakvoto tam iskash prosto si mahni opciata na cuteftp za S key MD4 authentication.
shtoto ot kakto raboti ftp severa ot tam sa minali pone 500 choveka i nikoi drug ne se e oplakal osven tebe taka che napravi si sam izvodite a kolkoto do kursa mojebi niama da e zle sam da posetish edin deto az go provejdam kazva se kurs za hora s naprednalo samochuvstvie v komputernite nauki!
Stiga ste se dyrwili bre mocheta! Izwadete gi , tupnete gi na masata, premerete gi i mirqsaite;-)
Za Ivan: Ami towa sa image-ta na dwe CD-ta s Yelow Dog Linux (Linux za PowerPC), koito gi chakt mnogo hora da izlezat ot okolo godina za da si podkarat po-starite PowerPcta ( kato AppleNetworkServer 500 naprimer)
Mnogo hora se mychat w momenta da gi dyrpat a sa ogranichili do 25 konekcii i s moqta wryzka shte gi teglq 2 sedmici , ako wyobshte se wredq.Zatowa ako mojesh da gi rypnesh , a pak az ot tebe s DVBto ste sane za okolo 2-3 dni predpolagam.
Kakto se kazwa..will be much appreciated!
P.S. I mi mailni onq file che nemoga da go uploadna (no bandwith).Maila w ICQ-to