Коя версия на FlexType кирилизира Windows XP, че ми трябва
Bulgarian BDS, а с вградената кирилизация в XP-то нищо не
става ?
Преглед за печат
Коя версия на FlexType кирилизира Windows XP, че ми трябва
Bulgarian BDS, а с вградената кирилизация в XP-то нищо не
става ?
FlexType 2K и не е вярно че с вградената кирилизация нищо нестава.
При мене не става, XP-то отказва да го apply-ва BDS-то.
Благодаря!
за пореден път не мога да ви разбера за чий ви е тоя FlexType...вградената кир. си е перфектна...FlexType е едно от най-гадните неща, които може да си плесне човек...
сложете си wincyr по-добре е от flextype
Za XP naistina nevijdam smisal ot Flextype BDS e prfekten. Pogledni si nastroikite!! Edinstevno az imah problem s Fonetichnata zashto XP nima, no slojih XP-Phonetik i vsichko sega e OK
ако някои менюта ти излизат на китайски виж в Regional & Language Options.... -> Advanced -> Lаnguage for non-Unicode дали е настроено на български
По-добре разбери защо не можеш да си пуснеш вградения BDS в windowsa, вместо да си качваш програми катло флекстайпа, които по някое време може да ти създадат проблеми с някои приложения.
Единственото свястно решение в случая е вградената кирилица. Ако искаш фонетична подредба: http://free.hit.bg/injinera - там има всички указания за инсталирането под всички версии на Windows
Благодаря на всички отзовали се и най-вече на Slero за горния
линк! Май ще се оправим и без FlexType [:)]
Много се изписа за FlexType и най-вече за лошите му страни, но никой не спомена за добрите му страни, а именно, че като ти скапе Windows-а и шрифтовете (кодовите таблици и др.), човек започва да си задава въпроси и да си решава проблемите сам, както намери за добе. Това не само повишава квалификацията на юзера, но го кара и да се размърда малко и да попрочете из разни форуми и сраници това-онова за шрифтовете. В резултат от действието на FlexType се получава квалифициран юзер, спец по въпросите на кирилизирането ... [;)]
ми от така казаното, би трябвало да изпадам в луд възторг като се скапе нещо, защото разбираш ли, тва ще ми повдигне кфалификацията..., че вместо да си върша ползотворно работата аз ще имам уникалния шанс да се побъркам от четене и ровене, за да си реша проблема...
Наистина, принципно съм съгласна, че от най-лошите си проблеми съм научила най-много...то за неволята си има приказка..., ма честно казано предпочитам /доколкото е възможно / всичко да си бачка на 6, а аз да си върша работата...
Темата за Флекстайп тук е разнищвана нееднократно,и аз за пореден път се учудвам защо толкова хора го плюят;от 6 години го ползвам,и досега само един бъг съм му забелязал(незначителен):никога не е скапвал операционната система,както и нигога не е причинявал някакви щети;тва се отнася и за 80тината ПСта съуженби тук,както и за 320 броя Фуджитсу Сименст на МИ,както и за 1700 броя дестоп машини на МВНР:нито един проблем.
пренаписвал системните шрифтове..и какво от това?Вие знаете ли що софтуер има дето пренаписва шрифовете?
обикновена повечето хора,които съм сещал,режящи от флекстайп или проблема им е другаде,или просто са прочели че някой поради няква причина го плюе или просто са мега тъпи
А полезните страни на флекс са много:как ше отворите програма която не е писана на Юни код;тва са 90% от Даксита,норми,Сиели и една камара простотии които ползва жена ми...еми Данъчната база данни.....дето е писана от Датекс и без флекс не ще и да чуе за кирилизация...ами речниците?....
Така че МОЛЯ хора които не са се сблъсквали с РЕАЛЕН проблем със флекстайп моля,не ни демонстрирайте разъсжденията си,смешни са,уверявам ви.
Ако пък има някакъв наистна сериозен бъг,от Датекс и ние с удоболствие бихме йелали да го чуят
недостатъци няма да изтъквам /е че заема 2 мб памет - здраве да е/
но ОБЯСНИ МИ С ДУМИ ПРОСТИ, защо да качвам програма, която върши СЪЩОТО което и вградената във WINDOWS програма, или с други думи - позволява ми да пиша на родния си език?
Това че за " и за 80тината ПСта съуженби тук,както и за 320 броя Фуджитсу Сименст на МИ,както и за 1700 броя дестоп машини на МВНР" или с други думи: (80+320+1700)*25$ = <font color="red">$52 500 </font id="red"> . ПОХАРЧЕНА НАРОДНА ПАРА.
Ашколсун на таквизи 'специалисти' като ВАС, др.Петров
Никакви други недостатъци да нямаше FlexTъpe, този му недостатък е достатъчен.
ама нали не сте ги дали от джоба си парите - радвате му се даже.
Е такива хора като ВАС купиха и Windows XP за училищата.
да ме извинява аудиторията на форума, доста клавиши се изтъркаха по темата Флекс.... преди време, но просто не се сдържах на дебелоглавието на господина
Митко, преди така грубо да режеш "смешните" изказвания отбележи, моля те, че става въпрос за инасталиране на FlexType за WinXP, защото BDS-а не вървял...Никой не "реве" срещу любимия ти FlexType /не оспорвам да си прав за юникода при въпросните избоени програми- тука ще те помоля да поздравиш Мими[;)] /...та става дума, че принципно е излишно да слагаш FlexType, след като на ХР-то вградената кирилизация си бачка чудесно...
/и тука вече с надежда да е останало прилично количество от чувството за хумор, което доколкото знам имаше[;)], да вземем да помолим да сложат някаква опция на FlexType за проверката на правописа,а...за редовните му потребители, поне.../[:)]