Резултати от 1 до 10 от общо 10

ftp server za windows.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. xas
    xas е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Feb 2002
    Мнения
    53
    #1

    ftp server za windows.

    трябва ми фтп-сървър за Windows XP. Кой бихте препоръчали.

    ако може и да е безплатен, за да му търсим кракове. трябвани предимно за локална мрежа, за по бърз обмен на данни м/у компютрите и др.

  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002
    Мнения
    3,368
    #2

    ftp server za windows.

    BullletProof FTP Server...

    лесен, удобен ( е не е толкова бърз като sharing-a )

  4. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2003
    Мнения
    39
    #3

    ftp server za windows.

    Quick 'n Easy FTP Server

    eto i url:

    http://www.pablovandermeer.nl

  5. Member
    Тук е от
    Oct 2002
    Мнения
    163
    #4

    ftp server za windows.

    Serv-U най-сигурния лесен FTP сървър.. имам доста големи наблюдения върху него и съм сигурен че го използват успешно поне околу 20 човека мои познати

  6. xas
    xas е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Feb 2002
    Мнения
    53
    #5

    ftp server za windows.

    Благодария на всички. ще ги пробвам.

  7. Member
    Тук е от
    Sep 2001
    Мнения
    194
    #6

    ftp server za windows.

    Специално за "BullletProof FTP Server".

    Найстина лесен и удобен, обаче си има и проблем, който се изразява в следното:

    при upload-ване понякога (почти винаги) сменя годината на създадените файлове с година назад напр. 15.05.2003 -> 15.05.2002.



    Имам и едно питане: Защо забравяте че всеки сървърен Windows си има вграден безплатен FTP Server при това с доста по-сериозни възможности за администриране на потребителските папки от кой да е от изпброените по-горе сървърни програми.

    Последното написано е вариант на въпроса: "Хора, защо се занимавате с Windows XP преди да е излязъл поне SP3 за него?"

  8.  
     
  9. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    674
    #7

    ftp server za windows.

    KIng специално за Xp-то - на мен за близо 3 месеца ми е забило веднъж. Затова. Не че старите са ми забивали много чест, но със сигурност по... Друг пример: Скоро в службата закупиха нови машини Cel1700, 256 ram и тн - основно за офис приложения... С win98 се дънят всеки ден, Outlooka гурми та се къса (Имай предвид че pst файловете на хората са по 2 GB), с Xp няма никакви грижи - ама докат се стигне до там що промени във hardware-a пробваха колегите, то не беше смяна на рам, на компоненети - изобщо мъка...

  10. Member
    Тук е от
    Sep 2001
    Мнения
    194
    #8

    ftp server za windows.

    Към "misty": Когато става въпрос за компютри на базата на Pentium IV няма две мнения по въпроса - Windows 98 категорично не върши работа - не ще и не ще. А когато става въпрос и за служебни такива отово XP е по-добрия избор защото е по-евтина и по-надеждна ОС.

    Идеше реч за нещо различно - доколкото стана ясно от написаното от създалия тази тема участник в тези форуми не ставаше въпос за служебни компютри. Ставаше въпрос за домашен компютър и желание да бъде използван като FTP сървър.

    Всяка една от изброените програми реализиращи въпросната цел си има различни недостатъци, които в една реална корпоративна мрежа могат да ти убият ентусиазма да работиш с тях (повярвай ми, пробвал съм ги).

    Не съм казавал че XP-то е лошо, аз само недоумявам и се дивя пред всекидневните новини за новооткрити бъгове и новосъздадени за тях кръпки, които до сега за 9 месеца от излизането на SP1 са повече от хиляда.

    Далече съм от мисълта че за сървърните Windows-и не излизат кръпки - те просто са 10 пъти по-малко и посоката в която избивах е следната:

    Искате да правите някакъв сървър - добре, от отдавна има Windows Server 2003, искате визията на XP - пак добре има uxtheme.dll patcher и малко "цъкане" тук и там за което има навсякъде информация и "voila" - имамме си XP Server.

    По въпроса с "грижите" или по-точно безгрижността на XP-то, ами ... как да го кажа ... Има различни мнения по въпроса и моето просто не съвпада с твоето, което надявам се няма приемеш като опит за заяждане. Аз просто давам мнение, както и всички други участници в тези форуми с надеждата да спестя напразно бъхтане някому.

  11. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    674
    #9

    ftp server za windows.

    King, прав си Това е форум и всеки си има право на мнение. Съгласен съм с теб че за сървърите си има по-цпециални версии на OS-а. За проблемите с M$ продуктите също съм съгласен. Мисля че за NT4 излязоха 6 SP, за win2000 скоро излезе четвърти...Мисля че точно защото е домашна мрежа, хората нямат средства и възможност да отделят 1 машина само за сървър и да й сложат server версията [:D]. В мнението ти няма нищо обидно така че няма за какво да се извиняваш - по-лошо би било ако всички сме на едно мнение по всички въпроси - представи си скуката само...[:D]

  12. Member
    Тук е от
    Sep 2001
    Мнения
    194
    #10

    ftp server za windows.

    Че кога съм казвал да се отделя една машина само за сървър?

    Имам предвид факта, че всички игри, които тръгват под Windows XP по правило вървят безпроблемно и под Windows Server 2003, като наблюденията са ми от build 3663 (RC1) до текущия RTM (3790).

    Иначе казано: смело и безотговорно си играя в къщи под Windows Server 2003 Enterprise още от времената когато същия се казваше "Winodws.net".

    Не си ли се замислял в какво се състои разликата м/у да речем Windows 2000 Pro и Windows 2000 Adv. Server?

    Моите наблюдения са че тя е около 20МБ повече файлове за администрация и различни настройки на регистрите.

    За пример вземи пусни тази програма: http://free.techno-link.com/mastodon...s/NTSwitch.exe и виж как се трансформира Windows 2000 Pro в Windows 2000 Server и обратно с пипане само на един ключ.

    Не твърдя че с тази програма може да се превърне Windows 2000 Pro в пълноценен Windows 2000 Server дори и след инсталиране на съответния adminpack. Примерът който дадох е само илюстрация за общата основа на Win2k Pro i Win2k Server/Adv.Server и е в подкрепа на твърдението, че няма проблем да се играе на сървърна ОС.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. SP1 за Windows 7 и Windows Server 2008 след броени дни
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 1
    Последно: 10-02-11, 18:11
  2. VPN Server - Windows
    От lil във форум Мрежи
    Отговори: 10
    Последно: 31-08-08, 20:54
  3. Windows XP Server
    От TORO във форум Windows
    Отговори: 7
    Последно: 22-09-05, 00:17
  4. Windows Server 2003 YES or NO
    От Ebus във форум Windows
    Отговори: 29
    Последно: 16-03-04, 13:44
  5. Server pod Windows
    От wireman във форум Windows
    Отговори: 4
    Последно: 02-01-03, 12:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе