Имам следния проблем: Когато заредя сайт и на него има гифчета както примерно сега в сетком на всеки юсер почти тези гифчета не се движат. За 1 път ми се случва. От къде да го оправя?
Имам следния проблем: Когато заредя сайт и на него има гифчета както примерно сега в сетком на всеки юсер почти тези гифчета не се движат. За 1 път ми се случва. От къде да го оправя?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Имам следния проблем: Когато заредя сайт и на него има гифчета както примерно сега в сетком на всеки юсер почти тези гифчета не се движат. За 1 път ми се случва. От къде да го оправя?
<div align="right">оргинално мнение на CreatoR</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Активирай си нужните опции в експлорера или за по-лесно ги reset-ни до default. Какво е виновен Windows-а не ми е ясно, проблема е в Explorer-a.
IE sux. Вземи си намери някой нормален браузър, последния netscape и opera-та са добри варианти. Най-малкото са по-бързи...
И какво по-точно е кофтито на Интернет Експлорър ?
На моята машина съм сигурен, че се движат еднакво бързо. А като гледам много хора от форума са с доста по-добри компютри.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">IE sux. Вземи си намери някой нормален браузър, последния netscape и opera-та са добри варианти. Най-малкото са по-бързи...
<div align="right">оргинално мнение на Kirande</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Особено зареждането на новите Netscape-и е много бързо. Само 10-15 минути по хронометър...А за бъгоове в Netscape и дума не може да става!...Направо.
За Оpera съм съгласен...
Сарказмът, мисля, е малко не на място . Последния Netscape ми зарежда със същата скорост, с която ми зарежда Опера.
И аз съм съгласен за Netscape-а. Много бързо зареждат 7.хх версиите. Отдавна отмина времето на 6.0 която зареждаше по 5 минути. Опера-та е също добър избор...
Като стана дума за операта имам един въпрос:
Когато напиша някоя парола и ме пита дали искам да я запомни. Съответно му давам "Да, винаги за тази страница" или никога.
До тук добре, но защо другия път пак ме пита и пак отново и пак....
и аз немога да разбера какво му е лошото на IE като сте фенове на Netscape и Opera кажете някое тяхно предимство не само общи приказки
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Като стана дума за операта имам един въпрос:
Когато напиша някоя парола и ме пита дали искам да я запомни. Съответно му давам "Да, винаги за тази страница" или никога.
<div align="right">оргинално мнение на trastikata</div id="right">
Всеки път като въвеждаш нова парола & име ще те пита дали да я запази. Просто може да пази по няколко за един сайт. А иначе считам, че решение на твоя проблем може да бъде да не въвеждаш праолата си всеки път (ако я има запазена вече), а да използваш Ctrl+Enter, за да се въвежда автоматично!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Като стана дума за операта имам един въпрос:
<div align="right">оргинално мнение на trastikata</div id="right">
Оправи си настройките на Операта стъпка по стъпка и нещата ще се оправят. И ако ползваш огнена стена, може и тя да е генератор на проблеми. Аз например имам проблем, когато забраня бисквитките. Обикновенно ползвам MyIE безплатна надстройка на IE, която има толкова много подобрения в сравнение с IE, че е просто незаменима. Препоръчвам ви я!
Незнам за вас но аз честно казано си свикнах с Опера и съм много доволен нито ми забива нито бъгва и със сигурност е доста по бърза от ИЕ само едно което не ми харесва е че плъгина за флашгета не е баш баш да кажем не можеш като на ИЕ да си downloadall with flashget има си и доста предимства като да кажем за запазване на това докаде си стигнал с запазване на сесията примерно си отворил 15 саитчета и си се наврял из 2-3 форума и трябва отидеш някаде спешно и после как да продължиш и за ИЕ ако не се лъжа имаше нещо такова но аз съм си вече пристрастен към Опера.
1. Сваляча на операта си е добър, има си резюм. Спираш трансферите преди да угасиш Операта и като я пуснеш пак, ги резюмваш.
2. Операта има най-богатото десно меню. Цъкаш десно, ”Copy link adress” и хвърляш линка във башсваляча. Но това се налага само при много слаба връзка.
Иначе има плугин за закачване на сваляч, но е много досадно да се показва непрекъснато. Аз го махнах, досаждаше ми.