Naposleduk gledam che dosta hora tursiat win xp ta reshih i az da go testvam!!
Eto skromnoto mi mnenie sled 2chasa rabota s nego staba duma za build 2526 RC2.
Predimstva:
1. Burzo startira - ne kolkoto win 98 no gore dolu!!
2. IE6.0 e strashno gotin niama da komentiram
3. Media player 8.0 strashno me nakefi kato proizvoditelnos i kachestvo na kartinata i gotin interface!!!
4. Visoka stabilnost na Driverite za videokartata displaya ne se skapva dori pri zabivane na Quake 3 kakto stava na win2000 !!
5. Visoka suvmestimost s stari igri pisani za win98 no samo pod D3D!!
6. Eto igrite koito vurviat po dobre na XP ot kolkoto na win98:
BLACK&WAIT, Sacriface, BroodWar, Porsche2000 SuperBike2001 e tia testvah za tolkova mi stigna vremeto mislia che shte ima i oshte!!
7. Dobre e che sa se setili da postaviat opcii za premahvaneto na shareniata i postavianeto i v razumni granici.
Bugove:
1. Opengl igrite ne go razpoznavat kato horata Quake 3 zabiva v menuto!! moje bi s po nova versia shte se opravi trabva da pachna Quake 3.
2. IPX/SPX protokola ne e suvmestim s tozi na win98 tova e star bug ot win2000 poneje mrejovata pod systeme e izcialo nasledena ot win2000.
3. Mnogo goliamo vreme za instalacia na pentium 3 500Mhz 128RAM otne 1h
4. Tolkova sharenia deto sa ia slojili poveche miaza na cigania otne mi pet minuti dokato razbera kade sa mi ikonite ot desktopa!!!
5. Pravi mi vpechatlenie che za nego oshte niama draiveri za videokarti na markovite proizvoditeli kato Creative i Elsa. shtoto negovite driveri ne mogat da se sravniavat s tezi na proizvoditelite na hardware!!
E tova e ot mene ako niakoi iska da spodeli prikluchenia s windows XP tazi tema e otvorena za diskusii !!!