Някой знае ли как се добавят лицензи на това чудо наречено сървър?
Продукта е закупен с 5 лиценза и също е купена дискета "Client add pack" за още 5 лиценза. При инсталация самия уиндоус не пита колко лиценза да добави както примерно при нормалния 2000 сървър. Друго, лиценз менаджера от koнтрол панела и от Administrative tools също не бачка, казва ми че не бил достъпен в тази версия на уиндоуса /Small Business Server/. Когато пробавам с дискетата и там спек [!] казва ми че версията ми не била Small Business Server. И сега какво, след като съобщенията си противоречат, не мога да си добавя шибаните лицензи с шибанта дискета която струва цели 270 шибани долара. А и друго, обаждам се в софия в централата на microsoft и по точно там където дават лицензите, и някаква мацка след като и казах че имаме закупени 5 лиценза на дискета ми вика "На дискета ли?!!! за първи път чувам да се продават така лицензи!!Дайте си е-маила и ще се свържем с вас".Познайте как се сварзаха, никак. Тя сигурно не знае и че съществува такава версия на уиндоуса.
Че такива работи с мицрософт, продават и не знаят и те какво продават, пълни загубеняци.
Аре стига сам се оплаквал, все пак ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да ми даде малко помощ, ще съм много благодарен.