Как може инсталирана версия на ХР на български да стане на английски без да се трие. Пробвах да го преинсталирам но нищо не се получи, остана си с българския интерфейс.
Няма, такова си е ХР-то. Инсталацията ми е била такава с български интерфейс, а не ми се иска да го трия и преинсталирам наново защото има доста неща накачени...
Все още не съм инсталирал българския езиков пакет, но доколкото разбрах от няколкото прочетени статии, английският езиков пакет е винаги инсталиран, а всички останали са опции за инсталиране. Има и 24 локализирани WinXP, но българският не е сред тях, а и тям може да превключиш на английски. Та единственият извод от всичко това е че начин има и той със сигурност не включва преинсталация на ХР-то.
За съжаление, (засега) не мога да кажа откъде е, но направо недоумявам как може МС да такива *****и да искат пари за да ти кажат къде да бутнеш и да превключиш езика. Ама тя и наглостта по хората ходи! Все пак, нормално е да е някъде от Regional Settings...
<font color="yellow">1.</font id="yellow"> Инсталира се WinXP англ. вер. Създават се, примерно, два потребителя. (1. и 2.)
<font color="yellow">2.</font id="yellow"> Инсталира се LIPSetup.msi (това е файлчето, което побългарява WinXP) но на втория потребител.
<font color="yellow">3. </font id="yellow">Това е всичко !
<font color="orange">Инсталиран WinXP по гореописания начин е с англ. интерфейс за потребител 1, а за потребител 2. е с побългарен интерфейс.</font id="orange">