[:D] Здравейте! Имам някакъв проблем и се нуждая от помощ. От известно време Уиндоуса ми (Win XP) на NTFS отказва да дефрагментира с вградения си дефрагментатор. Дори и след преинсталацията, която беше от глупост. Стига до няколко процента и приключва. Използвах и алтернативни дефрагментаторчета като Vopt XP и Norton Utilities. Те приключват дефрагментацията, но например като я приключа с Vopt XP при анализа другите две ми дават даже увеличение на фрагментите а той твърди, че всичко е ОК. Подобно е и положението с Norton Utilities. Явно системата им на действие се различава... Chkdsk не открива лоши сектори, нито пък алтернативни програмки за проверка на харда и FAT таблицата. Изтрил съм и съм забранил Hyberfile-то, дал съм му да си чисти Pagefile при изключване, но Дзверо не ще. Други проблеми с харда (Maxtor 40GB, 7200, 2048) не съм констатирал. Искам да си дефрагментирам със вградения в ХР инструмент. Явно обаче не мога да се справя сам и ми трябва помощта на по-напреднал User. Моля ви, помогнете, ако имате идея....