Здравейте! От известно време уиндоусът ми се изключва много бавно - около минута само за тази операция. Можете ли да ми дадете идея как да се справя с проблема без преинсталация. На линия съм за всякаква допълнителна информация....
Здравейте! От известно време уиндоусът ми се изключва много бавно - около минута само за тази операция. Можете ли да ми дадете идея как да се справя с проблема без преинсталация. На линия съм за всякаква допълнителна информация....
Има ли шанс да си включил по невнимание или по съвет на някой антиспай - да ти почиства Paging file при shutdown?
П.П. Дефрагментирал ли си скоро?
Нема шанс да съм включил такова нещо, Брей... От регедит съм нагласил така да ми прави - да ми чисти пейджфайла. Ама съм *****. Това ли е разковничето? Да го разкарам ли ?????? Нямаше да ми стигне акъла сам да се сетя, аз си мислех че това помага на харда да разкара ненужната информация и дори съм си направил 10-тина регедитченца уж за оптимизация на ХР и това е едно от тях ) Благодаря ти, Ламартин, таз тема вече съм я чел, голяма част от тея промени отдавна съм ги въвел, а една част от тях са ми доста съмнителни или твърде субективни ........ И по моя случай точно хави не намерих....
Ся ша му видя сметката!!!!
Брей, благодаря ти, братко.... Точно това е било. Сега рестартираме екстра.... )))
D3BEPP, добре че попита, имах същият проблем, докато breiii не ти отговори. Благодаря и на двамата.
Breiii От половин година се 4удя и се мая защо XP se влачи така на излизане. Ето къде било разковничето!!!
БЛАГОДАРЯ МНОГО ЗА ИНФОТО. СЕГА Е ПО-ДОБРЕ ОТ СЛЕД САМАТА ИНСТАЛАЦИЯ )
Както знаете "скромноста краси човека" (вижте ми снимката) ))