Ne sum probval DivX 4.01 codec-a, no predpolagam, che niama neshto koi znae kakvo spriamo 4.0. Znachi az lichno v tozi forum ne sum chul, nishto dobro za DivX 4.0, koito polzvam. Bil boza i vsichki hvaliat 3.11 [3.22 plus patcha za frame correction-a]. Az lichno sum strashno dovolen ot 4.0 i sega filmite, koito se ebavaha s 3.11 mi vurviat bez problem na i bez tva izduhnalata mi mashina 266Mhz/Klamath. Tova, koeto mi praveshe vpechatlenie obache sled kato si slojih DivX 4.0 [predi tova biah s 3.11] e, che v properties na Windows Media Player naprimer mi izlizashe staroto slaiderche za CPU quality i drugite ekstri i pisheshe, che e versia 3.11, koeto otdavah na nedoglejdane ot strana na avtora. V posledstvie v edin guide za tweaking na divx playback-a suvetvat da se iztrie faila DivX_c32.ax.. i da ne poviarva chovek tova POMOGNA strashno! Sega naistina mi se playvat 4-puti po-burzo starite filmi, kakto e v reklamata na DivX 4.0 codec-a ). Sega v properties na Windows Media Player mi izlizat novite slaideri za nastoika [s bannera Project Mayo].. vupreki tova, niakoi moje li da obiasni neshtata.. az pak spodeliam samo vpechalenia. Mejdudrugoto v tweaking guide-a imashe oshte edin tweak za WMP, da se sloji vuv View/Options/ Video Hardware Acceleration na vtora pozicia [standartno e na posledna, t.e. full hw-acc.] i tova sushto mi doprinese za po-dobra proizvoditelnost, predi da biah zatril DivX_c32.ax. I vse pak interesuva me kakva e rabotata s tezi failove i "tweaks"?
Променено от rozovata pantera на 05/10/2001 00:39:35