Znachi dnes sled produljitelna borba po podkarvaneto mu moga da otbeleja che celeroncheto naistina si zaslujava parite makar da ne moga da kaja sushtoto za ABIT ST6 ne za pruv put mi se sluchva duno da ima niakakvi defecti ama tova napravo me razbi po praznicite se naloji da ticham i da go smeniavam s ASUS TUSL2-C kato rezultati ot testovete shte otbeleja che performace bez overclock testvano s 3D MARK2001 prosto machka vsichko koeto sum testval dosega znachi TBIRD 900 i GeForce MX400
vadi 840 pri testa Celerona s sushtata videokarta izkara 2490
testa beshe pri 1024/32 bez AA 24z texture compresed..
Sled overclock na celerona na 1.4G rezultata stana 3150 maximuma koito postignah beshe pri 1.5G vcore 1.625 3450 bez da clockvam kartata poneje ne e mnogo markova ako vuobshte moje da se kaje takova neshto za ACSEL..
Dunoto ne mi pozvoli da go clockna poveche no dori taka performaca e perfecten pod windows XP prosto tova e poveche ot ochakvanoto raboti overclocknat poveche ot 6h nito edin blue screen T=49C pri staina 28C.
Izvod ot cialata situacia e che v nai skoro triabva da si vzema takuv i za mene shtoto napravo ne mi se razdeliashe s nego kato doide da si go vzeme klienta, za ABIT ste kaja samo che naposleduk tia duna za nishto ne stavat moje li dunoto hem da ne ti poznae CPU-to HEM i nastroiki da ne priema ot biosa ...
Za v budeshte mislia da se vuzdurja ot pokupki na duna ABIT..
http://www.rootbg.com