Въпроса ми е как мога да направя картинки на logons и bootscreens понеже имам интересни картинки тука и искам да си ги направя.
Благодаря Ви предварително.[:D]
Въпроса ми е как мога да направя картинки на logons и bootscreens понеже имам интересни картинки тука и искам да си ги направя.
Благодаря Ви предварително.[:D]
На каква ОС, не е лошо да уточниш ...
И какъв ти е въпроса:
Как да си направиш "картинките" или как да ги "монтираш"?
Имам смътното подозрение, че става дума за Windows XP, така че:
1. Щракваш върху бутона Start.
2. В горния край на менюто ти се появява прикачената за текущия акаунт картинка. Щракваш върху нея.
3. Отваря се прозорец с наименование "User Accounts". Щракваш върху "Browse for more pictures" под списъка със стандартните картинки и оттам нататък си се ровиш из компютъра за желания от теб файл.
Аз съм с WinXP. Не мога да те разбера какво точно ме питаш.Искам да си ги монтирам.[:D]
Май не ме разбрахте.Аз не искам да сменям картинките на акаунта, а фона на Logon screen-а, а също така и на bootscreen (където пише Windows XP, черния екран)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Май не ме разбрахте.Аз не искам да сменям картинките на акаунта, а фона на Logon screen-а, а също така и на bootscreen (където пише Windows XP, черния екран)
<div align="right">Originally posted by viper*-*05/04/2004*:* 14:44:22</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ами тогава можеш да прегеледаш какво пише на тия две места - ти си избери кой метод да ползваш. Бъди сигурен обаче, че добре си разбрал указанията, за да няма после "ух" и "ах"[]:
http://www.overclockersclub.com/guid...plogonhack.php
http://www.popularshareware.com/XP-L...sfer-1244.html
@viper
Напротив, много добре те разбрах, но изчаках да видя какво ще отговориш на Райд за да съм сигурен какво питаш.
За аватарите на отделните акаунти не се бях сетил. [Raid ]
Logon & Logout Screen се сменят по различен начин при различните операционни системи или версии на една операционна система [по принцип].
Не разбрах, кое не ти е ясно във въпроса ми?!
Питах за операционната система [ОС]. []
При ХР не е толкова просто и ти препоръчвам да се вслушаш в съвета на Raid и да не правиш нищо преди да си сигурен, че си го разбрал.
Има доста програми, които правят това, което ти искаш, като от теб се изисква само да покажеш изображенията, които искаш да се появяват. Ако не си твърде на "ти" с операционната си система, по добре използвай тях. Ще потърся и ще ти дам линкове, поне за две от тях.
Malone, благодаря ти и ще чакам линковете.
искам да благодаря и на Raid.[]
Не съм опитвал това, което ти препоръчва светеца, но сигурно е добро, щом е на StarDock.
Ако имаш някакви проблеми с него пиши пак. Ще намерим нещо друго.
Официалния сайт на BootSkin
http://www.stardock.com/products/bootskin/
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">http://www.data.bg/menu/news.html?current=2883#2883
на яж
<div align="right">Originally posted by saint056a*-*05/04/2004*:* 16:53:30</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Въпросния BootSkin дава възможност да смениш екрана с някои от готовите варянти съдържащи се в него или друг фаил с съответното разширение ".bootskin" но по никакъв начин не ти помага да смени6 с правен от тебе фаи8л примерно jpeg,bmp и тн.
Аз използвам Style XP v2.0, с която да си ги сменям.Да ви кажа честно нещо ме е страх да си хаквам системата, защото не ми се преинсталира.[!]Ако има някаква простичка програма, с която да мога само да посоча картинката и то да свърши цялата работа.[8D]моля кажете.
Доскоро ползвах BootXP 2.50 (www.bootxp.net) и не съм имал никакви проблеми. При нея видях че има опция за създаване (конвертиране) на boot лого, но не ми се наложи да я пробвам, тъй че не знам колко е работоспобна. Бях си насвалил 20-30 МБ логота от www.themexp.org , които ми бяха предостатъчни.
Искам да ви благодаря на всички за boot скрииновете, обаче остана проблема с логин скриина.Ако има подобна програма на bootXP и StyleXP да мога да си правя логиновете толкова лесно, както буут ще черпя[:D] и ви обещавам на тези, от които им е писнало от мен, че повече няма да говорим по тази тема.[]
Отговор получи <u>тук</u>
Да не се повтарям ..., че освен за "подпалвач на конфликти", нищо чудно да ме обявят и за спамър.