Резултати от 1 до 4 от общо 4

IExplorer част ли е от Уйндоус или е програма?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2002

Инсталирам си AbiWord. Добре. После му инсталирам допълненията. В един момент инсталатора решава, че ще точи нещо. Пули се около 10сек и забива. Правя бъгрепорт, доколкото ми стига английския.

http://bugzilla.abisource.com/show_bug.cgi?id=6639

И какво излиза? Тези хора считат, че аз тряба да съм написал прокси сетингите в IE. Направих им силна забележка, че Уйндоус има само dateway сетнги. Прокси сетингите се задават в приложенията. За това, че IE не е част от Уйндоус си има съдебно решение. Грамотните приложения имат чавка "use IE proxy settings" - ако ЕВЕНТУАЛНО ще ги ползваш, да ти е лесно.

Сега чакам и гледам сеир.

А ако на някой не му е ясно за какво става въпрос: Този ми комп ще годиняса без никакъв антивирус, само с грамотно задклавиатурно устройство. Но има настройки, при които IE и респективно OE гледат Нета през крив макарон. Къде е проксито съм казал само на Opera, Download master, filezilla, Getleft и WinAmp2.91

2.  

3. Member Аватара на king_pin
    Тук е от
    Dec 2003

Internet Explorer е приложение на Windows Explorer

следователно е част от Windows!!!

4. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Инжинере, дай малко инфо кък си гу скроил тоя номер[].

Да изкараш година без антивирус и без проблеми...

Че задклавиатурното ти устройство е super genius отдавна сме го разбрали - евала ти правя за всичко писано в нет-а.

Ама не се стискай научи и нас простите.... pls[]

5. Member
    Тук е от
    Apr 2002

Разработчиците на AbiWord се съгласиха, че IExplorer не е част от Уйндоус. Следващата версия инсталатор ще will be updated to an RFE to 'prompt for proxy use'

===============================================

Сега за работата без Антивирус. Малко ви послъгах. Това ми е втория комп, 160MHZ барака за И'нет и Емпетройки. Зад прокси е. Проксито е AnalogX, фри, сравнително тъпо. Така служи и като Файъруол. Номера е, че съмнителните файлове ги сейввам на главния комп, по шарингите, а там коли и беси Аутопротекта на чичко Нортън.

Все пак, конфигурацията, понеже е доста мислена.

На главния комп, на външната ЛАН карта има TCP-IP и IPX - за игри. И към двата е бинднат само Клиента за Нетуърк - гледам шаринги, ама не давам. Вътрешната карта има диво IP - 173.23.24.1. На това IP няма бинднато НИЩО. Но има NetBEUI, по който двата компа шарят, на FullAcces. Понеже NetBEUI не се маршрутизира, този шаринг си ми е за вътрешна употреба, навън е принципиално невидим.

Браузъра е Опера. сваляча - Download Master. FTP - Клиент и сървър са FileZilla. месенджъра е Миранда. Чата е X-chat. Уйндоусите са настроени да показват всични файлове, всички разширения. Експлорера гледа на ДЕТАЙЛ ВЮ. 800K .PIF файл - ха-ха, не на нас!

Уйндоус Медия Плейъра е изтрит. Ползвам BSPlayer. MP classic и VLC Player. Картинките гледам с ИрфанВю.

IE е отрезан от мрежата. На вътрешния комп не му е казано IP-то на проксито. А на външния, където нета е през гейтуей, на IE е казано неверно прокси. Той (IE) е най-големия враг на безопасността. Но е доведен до последна версия - IE6SP1, кръпка Q832894.exe. Всъщност, IE инсталацията e над 50MB защото кърпи цялата система. И леймърите не се стряскат от "Сървиз пак". Те сървизпаци не разбират, ама нов Иексплорер, по шарен - одмах качват.

98- цата е с къпки:

323255USA8.EXE

273991USA8.EXE

256015USA8.EXE

259728USA8.EXE

273017USA8.EXE

314147USA8.EXE

314941USA8.EXE

323255USA8.EXE

811630USA8.EXE

823559USA8.EXE

Q313829.exe

Ако някой рече да се учи по това инфо, ще му кажа как да пусне AnalogX проксито. То гледа сетингите на IE, а те, казах, са умишлено криви.

IExplorer приучава към затъпяване, просто да цъкаш. Операта има много богато меню на дясно цъкане. Човек свиква да държи нещата под контрол.

Разбирате ли, омръзна ми да се циганя и да краквам програми. Оказа се, че безплатните работят достатъчно добре и са доста по-непробиваеми.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Вицове - част 2
    От stenly във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 867
    Последно: Вчера, 13:30
  2. Търся част
    От txtotko във форум Други марки климатици
    Отговори: 1
    Последно: 07-02-12, 22:20
  3. Ъпдейти на Уйндоус
    От sisqou във форум Windows
    Отговори: 16
    Последно: 24-12-11, 11:19
  4. Отговори: 3
    Последно: 03-12-05, 22:15
  5. Netscape vs. IExplorer
    От Cko във форум Общ - софтуер
    Отговори: 13
    Последно: 17-02-03, 18:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе