Вирус, хакер-атака или уина ми се гаври с мен?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Съмнява ме, че ще излезете прави за клавиатурата. Вчера щерката я заля със сок.<div align="right">Originally posted by Profita*-*21/04/2004*:* 18:04:12</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Smarty, ряпа да ядеш! Ама и мен как ме подведе с това кафе - и аз не се сетих, че може да е от сок...[:D]
===off===
<font color="blue">Raid, това с ряпата беше много свежо :)))))))) Със сълзи се смях.... :)))))))))))))
Нека Smarty не се обижда...Предполагам, че и той ще усети шегата.</font id="blue">
===off===
Има едно животно наречено "троянски кон" което си пасе по компютрите на хора без защитни стени и явно се е нанесло и при теб.Проблемите които описваш биха се свели до периферия ,но това са симптоми за различни видове нередности и вероятността да се случат задно е минимална.От заливането със сок едва ли би се включвала антивирусната или да се самосъздават документи във word.Може някой фен да си прави шегички.Практически при пуснат троянски кон фенът може да контролира всичко и намигането с експлорера или старт менюто е признак на добро намерение ;).Затова след като дъщеря ти почисти клавиатурата от сока си инстални една стеничка(Zone Alarm Pro пусната на средно ниво е добър вариант) и не слушай съветите на Шейн Питман или Кевин Митник ,че забавя нета(ако знаеш какво правиш дори ще ти го пооправи)
@visible
Абсолютно съм съгласен с теб и останалите, предложили да си инсталира стеничка. Само искам да вметна, че при окъсяване в клавиатурата, тя може да генерира случайно сигнали за натиснати клавиши - напр: TAB, TAB, ENTER. И ако на десктопа си имаш шорткът към NAV вероятността да се го пуснеш не е малка. "Намигането със старт-менюто" си е ^ESC, затварянето на IE си е ALT-F4... Не говоря наизуст - личен опит. С кафе. Като Smarty[;)], ама без захар...
Добре господа...и дами. Казвате стена. Слагам стена. Току що свалих една. HGD обеща, че ще помага да я вкарам в действие.
===off===
<font color="blue">А пък нека тоя хубостник, който ми е сервирал "коня" да ми падне, ще го удуша с ей тия две ръце (тя показва мъничките си юмручета) [}:)]</font id="blue">
===off===
Стената няма да забави нета , а действията на Уина са две - както каза Raid окъсена клавиатура или joke ( троянец ) . Не е remote control , прекалено явно и бързо е .
<font color="blue">------------offtopic-----------------
Хм...кафе (със захар, сок, сладолед.....) Ще взема да пусна една тема "Ядете и пиете ли пред компютъра[;)]
Profita, sorry, че ще питам в темата ти, но какво значи "окъсена клавиатура"?
------------offtopic----------------</font id="blue">
иде от късо съединине. като е пълен с течност бутон или няколко бутона или позалпне от сока остава все едно натиснат.
И според мен проблема е в кабела на мишката, някъде е прекъснат или не прави контакт от време на време. По едно време и при мен беше станало така - всичко полудяваше за няколко секунди. След като презапоих каблела на мишката всичко заспа.
Не знам дали има някаква връзка, но от известно време, почти всеки ден ми изкачат ето тези ужасии:
http://profita.hit.bg/pictures/323.JPG
Всеки ден с различно съдържание.
Идей? [:(!]
Амa вземи го разтикай тоя Messenger!!!
Control Panel/Addministrative Toools/Services/Messenger - Stop и Disable
Ако не искаш да разкараш Messenger-а (може пък да го излолзва, бе Райд), пробвай това дето го пише най-долу на картинката ти
FOR INSTRUCTIONS....
Понякога (дори) върши работа [:)]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако не искаш да разкараш Messenger-а (може пък да го излолзва, бе Райд), пробвай това дето го пише най-долу на картинката ти
FOR INSTRUCTIONS....
Понякога (дори) върши работа [:)]
<div align="right">Originally posted by Lazy Dog*-*23/04/2004*:* 09:58:25</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Да, бе... Как пък щяла да не го ползва (Profita, поправи ме ако греша...)! А що се отнася до това "FOR INSTRUCTIONS...", какво си мислиш, че пише на страничката от линка? [:D][:D][:D] Щото аз проверих...
Пробвала съм с линка, който се дава по-долу. Нищо не става.
Няма да го ползвам. Уж го разкарах, ама Raid дадох му само Stop. Не видях опция Disable.
Да видим дали още ще ми трови нервите...