Здравеите,търся ръководство за употребана на Български език
Здравеите,търся ръководство за употребана на Български език
И това би трябвало да свърши работа:
http://www.serviz-klimatici.com/pdf/...ser-manual.pdf
*Изтегли, запиши на компютъра и тогава отвори
Някой да сподели отзиви за въпросната машина,особенно след теста този месец.
Моето Хитачи е такова. Има същите чести дразнещи дефрости като на батко му, които започват от 0гр. надолу докъм -5гр., след това разреждат и в големите студове не съм го чул кога размразява, въпреки че ми е в спалнята. Когато закрепи в постоянен режим, а не он/офф е изключително тихо.
Сега гледам на дистанционното му разход за предишния месец 133kWh, а за текущия - 95kWh.
В кой град е монтирано това Хитачи? На колко градуса си го настроил? Хора пишете малко повече инфо, все едно да кажеш че колата ти гори 3/100? Ама при каква скорост, на място ли...
Когато е във он-офф плавно ли тръгва турбината,в студовете топлеше ли.В какво помещение е поставен.Температурния датчик на вътрешното тяло къде е ''боцнат''.
Ами не знаех, че ще има интерес за подробности. Градът е Панагюрище, котловина със яки студове сутрин. Градусите вътре са различно - през деня докато ни няма го оставям на 18гр. , от 17ч. нататък е на 24 до 26гр. до към 23ч., когато лягаме и за през нощта го оставям на 20 гр. Никакви проблеми с достигане на температурите в стая 17кв.м., изолирана, но с 3 външни стени, отдолу мазе, отгоре покрив; стара къща.
Измерените киловатчаси, пак повтарям, са от вградения му "електромер", не знам колко са достоверни, защото не засичам с друго.
Турбината вътре му стои само на автомат, нямам оплаквания от управлението й, тръгва си на топло, няма шум (ставнявам с 4 други марки). Разфучава се само в началото, когато вдигна 0т 18 на 24 гр. Въздушният датчик вътре е върху питата, но добре изолиран от нея. До тръбния не съм стигал, ако питаш за него.
Питам защото все пак е малко по -висок клас,и трябва да е стабилна машина.Само че за нея няма почти нищо,пък и сервизното нещо немога да го намеря.
Компресорът е ASD084SFNA7JK1 (710 вата) мисля е, който се слага и в по-ниските им серии при 35-цата е доста изцеден 6700 оборота при 25-цата максималните са 5100 минимални 2000 оборота. Външното е с двуредов топлообменик 1080 грама фреон за 25-цата и 1170 за 35-цата. Аз имам по- стар среден клас на марката 25wx8 , но там компресора е скрул 1000 вата и има доста сила на максимални обороти, които максималните са 3800 и може да си работи така без да се зори макар че при мен работи почти само на минимум 320 вата. На авто вентилатор ми работи само на 1-ва скорост и създава много комфорт машината, сигурно и при wxb e така.
Този пост е редактиран от mystikalrs; 29-01-16 в 00:31.
Не ги обичат хитачитата търговците и нямат реклама.
Aз имам сервизно ръководство, но е голямо и не може да се прикачи тук.
DAIKIN ли? Та те имат реклами освен по половината фасади, половината билбордове, половината автобуси, половината таксита, а и ходят по площадите да раздават флаери и балони хахахаха... Само не са започнали да си слагат флаерите по пластмасовите стойки за реклами по кварталните кафенета и пощенските кутии, но никога не е късно...
Да не говорим пък за слуховете, че щели да съдят ГРЕЕ заради рекламата -30... Пълни смешници, ако е вярно това...
Този пост е редактиран от AC_From_Hell; 28-01-16 в 22:03.
На кой площад раздават балони, да отида да си взема няколко.
Тъкмо щях да си редактирам мнението! Благодаря, че попита!
Само като доказателство, че снимката е правена в България мога да отбележа, че на заден фон ясно се вижда надпис със спрей LPFC, който предполагам е абрериатурата на Локо Пловдив.