Моля за някаква информация относно климатика Toshiba 251 PDR,не мога да намеря нищо.Благодаря
Моля за някаква информация относно климатика Toshiba 251 PDR,не мога да намеря нищо.Благодаря
Този пост е редактиран от tony34al; 05-06-15 в 08:03.
Много класна машина, изключителен дизайн има вътрешното тяло!
Може ли да се намери някаква информация, относно параметрите на 22-ката и 25-цата, при 2 градуса и за по-ниска температура?
Този пост е редактиран от yodanov; 09-06-15 в 09:51.
това дето го пише с червено трябва да е при 2° .. за надолу няма да намериш
IMG_20150614_132028.jpgНякой ако може да ми даде и превод,че дето ми го дадоха не ме задоволява.Благодаря
а защо не им се обадиш и да ти дават читав превод .. да не говорим ,че целия мануал го има преведен на БГ един колега се беше постарал да го преведе
Вносителя обикновено дава базов превод на основните функции по дистанционното, включвайки в това и подменюта при отворено капаче на ДУ. Този превод в болшинството от случаите е достатъчен за управление на климатика. Не знам какъв превод са Ви дали продавачите- би следвало това, което описах по-горе да Ви е предоставено. Аз съм купувал и нови японски климатици - по подробен превод не съм получавал.
Някой може ли да ми кажа с кой бутон мога да превъртам стойностите на вътрешното тяло на дисплея.Не на дистационното за него го разбрах.Благодаря
Влиза се в подменю и от там ги сменяш.
Като отвориш капака натискаш веднъж бутон 1, след това с бутон 3 изреждаш опциите, които са 5 на брой и потвърждаваш с бутон 2.
10cf2bc12529f5b0.jpg
Този пост е редактиран от gnf; 18-06-15 в 22:03.
Здравейте,интересувам се има ли настройка за автоматично почистване на филтрите ежедневно без да се изключва,или по време на работа без да се изключва със някой от бутоните,след това да си тръгва в зададения му режим след завършване на почистването му?Благодаря на тези които помагат...
При UDR 281 е много удобно понеже е в стая която се мятат завивки,в момента който е пуснат на другия ден си спира в него час,само за почистване на филтрите и след това си продължава работа.Жалко,че при този липсва.
- - - - - - - - - -
Добре де от това което имам.Първото е:Стартиране на самопочистване чрез плазмен филтър.Немога да го открия в менюто и по дистанционното,това описание на буквичките им.Не вярвам,че трябва да го спра,за да си почисти филтрите.
Много малко вероятно е тази клима да си почиства филтрите без да спира, т.е в работен режим без да прекъсва работа. Не знам дали при Тошиба имат подобен модел. При климатици на Фуджицу имат такъв - почиства филтрите в процеса на работа без да прекъсва избрания работен режим.
Този пост е редактиран от rukar; 31-07-15 в 23:21.