Страница 14 от 14 ПърваПърва ... 4121314
Резултати от 196 до 210 от общо 210

На къмпинг

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Мнения
    91
    #196

    Re:На къмпинг


  2.  
     
  3. Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол
    Мнения
    982
    #197

    Re:На къмпинг

    Страхотно място . Благодаря за хубавите снимки и идеята. Непременно ще посетя мястото.

  4. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009
    Мнения
    41
    #198

    Re:На къмпинг

    Цитат Първоначално публикувано от varchev
    Колеги с караваните и палатките, да ви предложа поредния си фотопис:

    https://picasaweb.google.com/1012392...5023434/BTulfF



    Здравей Варчев,като гледам добри социални контакти си осигурил на младите в братска Турция ))).Аз бях тази година пак на Шкорпиловци със цялото семейство,точно на Ганчовото място(между трите тополи)изкарахме си страхотно.Много добро място благодаря ти ,че ме светна за него.Не приятно ми е само, че доста простаци явно научават за това място и със всяка изминала година се увеличават пълните пликчета с боклуци захвърлени във храстите,хора които влизат в горичката със тоалетна хартия или вестник в ръце.За жалост сме такива харесва ни да унищожаваме и малкото което ни е останало.

  5. Novice
    Тук е от
    Feb 2012
    Мнения
    3
    #199

    Re:На къмпинг

    Здравейте колеги,

    Запалил съм се много да си взема хубава 3 местна палатка ще съм ви благодарен ако изкажете мнения.

    Предварително благодаря!

  6. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    1,491
    #200

    Re:На къмпинг

    http://www.campingrocks.bg/coleman-c...plus-p-49.html всички фирми в бранша имат идентични модели като този най ми допада понеже не е тип иглу и има достатъчно място за багаж и няколко входа.Като воден стълб гледай да е над 2000мм.

  7. Novice
    Тук е от
    Feb 2012
    Мнения
    3
    #201

    Re:На къмпинг

    Мерси изглежда чудна а и е 3000 мм. Разгледах доста сайтове но засега тая ми е лидер. Харесах си още: http://www.campingrocks.bg/coleman-a...nium-p-69.html
    Доста добро сайтче имат и хубави сгъваеми маси....
    Мерси още веднъж!! :-)))

  8.  
     
  9. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    1,491
    #202

    Re:На къмпинг

    Ами аз ползвам такава 2ка като втората ,но преди това имах и 3 ка като тази която ти постнах вчера и личното ми наблюдение е че 3ката е по функционална.Моите само че са на EUROHIKE и Lafuma.По принцип в чужбина са доста по евтини дори в Румъния.Цените падат дори на половина от тукашните и има много разпродажби.Декември месец купих от Декатлон в Румъния палатка Qechua 2ка за 55лв. а тук е към 150лв.

  10. Novice
    Тук е от
    Feb 2012
    Мнения
    3
    #203

    Re:На къмпинг

    Прочетох доста за марката Coleman дето ми препоръча първата палатка и много ме кефи, че са американци и най-големите там, явно има защо... Иначе мой приятел има Qechua ама освен че се разпъва бързо нещо не е много доволен :-(
    Най-вероятно ще е тази: http://www.campingrocks.bg/coleman-c...plus-p-49.html

    Мерси още веднъж! :-)

  11. Member
    Тук е от
    Feb 2005
    Мнения
    520
    #204

    Re:На къмпинг

    Някой ходил ли е на бунгалата на Камчия? Интересува ме дават ли се лодки под наем /за ползване в реката/, какви са и каква е цената?

  12. Member
    Тук е от
    Dec 2011
    Живее в
    София
    Мнения
    263
    #205

    Отговор: Re:На къмпинг

    Привет,
    Преди да си купя първата лична кола (хечбек вероятно - СИвик или Корола, 1.6 110к.с.) - по-натам си мечтая за каравана 3-4м, но май е сложно със зазимяването и като цяло тегленето с кола (особено ако искаш да се качиш в планината).
    Та, какви са й предимствата спрямо палатката и може ли да се доближи удобството ѝ? Говорим за бивакуване и през есента - т.е. вече и отопление ще трябва да се мисли. Душове има за 50лв, тоалетна - в гората (ако си в по-населено място - какви са опциите за ходене по нужда (изключваме обществени тоалетни?) Може би мини-химическа (във форселта)?

    Още обмислям и варианта за комби - в което да спя за вечер в планината, но късна есен ще има проблем с отоплението, което още не съм решил.
    Комбито ме дразни че е 150кг отгоре и е по-дълго (неманеврено за града)

    Има ли форселти за комбита/хечове? С който пак да ползваш колата за легло (изолация) но да имаш още 2-3 квадрата затоплена/затъмнена площ?
    Това е компромисен вариант на караваната

  13. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2017
    Мнения
    33
    #206

    Отговор: На къмпинг

    Привет, виждам, че темата е доста дълга (и не много нова) и научих доста неща, но тъй като вече имам палатка двуместна, но смятам да ходя с нея в Гърция на къмпинг ми се ще да си купя и надуваема лодка. Колата ми е голяма така че мога да я превозвам спокойно навсякъде. Намерих някакви добри цени ето тук обаче сега имам ТРИЛЕМА: с надуваемо дъно, с оребрено дъно или с алуминиево дъно?
    Представям си ги как изглеждат, но не мога да разбера за здравината и за самото плаване какво значение имат тези неща. Някой с познания в областта може ли да помогне? Благодаря!

  14.  
     
  15. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009
    Мнения
    9,300
    #207

    Отговор: На къмпинг

    Аз не разбирам много от лодки, ама кажи за какво ще я изпозлваш?

    Тази с твърдото дъно/алуминиевото е по-добре при бурно море с вълни.Ако няма да излизаш в такова време стават и другите.Другите с мекото дъно, стават и те море с вълни, но 1.дъното им "се вълнува" заедно с морето, 2. ако удариш дъното или го закачиш на скала или удариш дърво или някакъв твърд плаващ предмет - дънер, клон и т.н. при тях е по-вероятно дъното да се разпори/ пробие.

    Освен това тези лодки са си жив тъ*ак за Гърция - няма да ти свършат някаква работа.Там е забранено да се лови риба от лодка, освен ако лодката е регистрирана в Гърция.Ако не е и те хванат с лодка без регистрация или с чужда негръцка регистрация може да изгърмиш и с лодката и да я конфискуват и отделно да отнесеш 2000-3000€ глоба.

    С лодка можеш да излизаш в морето без да ловиш.Хванат ли те с въдици в лодката никой няма да ти повярва, че не си ловил риба дори и да нямаш хваната риба в лодката.Направиш ли се на отворен и тарикат - белезниците, килията и директно да се обясняваш на съдията...

    Ако е за риба има каяци за тези пари - започват от 900лв и стигат до 4500лв, като тези: Каяци за риболов

    Мога да препоръчам някъде в Оф Роуд форума или в някой от рибарските форуми беше имаше каяци оборудвани с платна и стойки за въдици и вече в зависимост от желанието и възможностите с включени уреди за търсене на рибата под водата.

    С такива каяк много по-малко проблеми ще имаш с бреговата охрана на Гърция.Отделно имаха брегова морска ивица от мисля или 3.5 или 2.5 километра и засекат ли те, че си я преминал искат да минеш митница след това или поне проверка от бреговата охрана - това с цел да не пренасяш наркотици или други подобни вещества.Може и директно да ти пратят лодка на бреговата охрана да те провери както си в морето.

    Ако се направиш на мъж ядеш тоягата...

    Има доста хора които не са ги проверявали, но има и такива които са яли дървото...

    За каяка доколкото си спомням регистрация не се иска, но най-добре да се разтърсиш и да намериш къде точно в нета пишеше и в кой форум се обсъждаше и разясняваше.

    Иначе и аз бях на къмпинг, но без лодка, а само с въдици от брега.Лятото водата е топла и се лови рано сутрин или през нощта.При мен имаше един немец, който излизаше с лодка през нощта - 2.30, 3.00, 4.00 часа и се връщаше сутринта или преди обяд с наловена риба, но не много., а да кажем 2-4 кг.Лодката си я караше директно на плажа и спускаше директно там на вода, излизаше и след няколко часа се връщаше.

    Отгоре на това да знаеш, че самите гърци си имат мрежи и ловят риба и ако им влезеш много в очите и се въртиш край мрежите им самите те звънят на бреговата охрана и я викат да те провери...


    В Гърция се спи само на направените платени къмпинги.

    Ако си сложиш палатката на брега отново можеш да отнесеш санкции...Забранено е "дивото къмпингуване". Отделен въпрос е че имам една камара познати които го практикуват и досега никой не е изревал, та дори и риба ловят...Но всеки си носи отговорност - тоест който хванат, той го отнася...Останалите са минали между капките...

    Лятото рибата се дръпва навътре във водата на километър и повече, като само през нощта приближава до брега и тогава може да се лови само с въдица от брега...

    Виж разучи, да не отнесеш някоя глоба.

    Преди 13 години когато влязохме в ЕС камъните бяха меки, но поради някои Бабра Ганьос, които влизаха в Гърция и за един ден излизаха с багажници пълни с риба най-вече от язовирите им сега и до язовирите име забранено да спираш с автомобил и искаха колата да е спряна на поне 300 метра или нещо такова от язовира...

    Ето от миналата година някой насоки: За риба в Гърция: Глоби грозят нарушителите, на места – забранено


    Но вземи прочети още в нета има информация, за да не се озовеш в ситуацията на Бай-Ганьо ревящ, че го трепят ил нарушават човешките права, защото там компромис няма и имаше случай преди 1-2 години на българин "взел" мида от плажа + няколко рапанчета да си носи у Бг-то и като му направили проверка на митницата на излизане, той дори не знаел, че точно тази мида е защитен вид и го вкарали у кауша и осъдили на 4 месеца затвор, а от той от кауша реве с глас че "не знаел, за мидата" и едва ли не че: - са го вкарали без нищо в затвора, - че няма адвокат...Ами то и за адвокат трябва да си платиш, не да ревеш...

  16. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2021
    Мнения
    10
    #208

    Отговор: Re: На къмпинг

    Ние ходим на къмпинг всяка година на Иракли. Уникален плаж със сравнително малко хора и вече като посетя друг плаж с толкова хора че чак са налягали един върху друг направо ми се догажда. Има си платена част която е началото на ивицата а след това е къмпинг зона, която е безплатна съответно. Единственото което ме дразни е че няма баня и по две седмици не се къпя хахах. Говорих си със собственика на къмпинга по темата и каза че е говорил с някаква фирма, които се занимават с ремонти на бани и скоро и там щяло да има. Препоръчвам ви да посетите къмпинга, няма да съжалявате.
    Този пост е редактиран от FearMe; 30-08-21 в 14:38.

  17. Novice
    Тук е от
    Apr 2023
    Мнения
    5
    #209

    Отговор: Re: На къмпинг

    Цитат Първоначално публикувано от ivan21 Виж публикацията
    Ние ходим на къмпинг всяка година на Иракли. Уникален плаж със сравнително малко хора и вече като посетя друг плаж с толкова хора че чак са налягали един върху друг направо ми се догажда. Има си платена част която е началото на ивицата а след това е къмпинг зона, която е безплатна съответно. Единственото което ме дразни е че няма баня и по две седмици не се къпя хахах. Говорих си със собственика на къмпинга по темата и каза че е говорил с някаква фирма, които се занимават с ремонти на бани и скоро и там щяло да има. Препоръчвам ви да посетите къмпинга, няма да съжалявате.
    Здравейте, това лято мисля да посетим къмпинг Иракли - по отзиви от познати мястото си заслужава, дано наистина да е така.

  18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,590
    #210

    Отговор: На къмпинг

    Поредният ник, който ще пусне няколко поста в книги, пазаруване, вицове и ще вкара поредната реклама или сайт.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 14 ПърваПърва ... 4121314

Подобни теми

  1. Отговори: 8
    Последно: 28-05-12, 05:17
  2. Къмпинг "ЕКЗОТИКА" (между Кранево и Албена)
    От roumen68 във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 6
    Последно: 02-08-10, 23:31
  3. Информация за къмпинг Добруджа - Шабла?
    От kod във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 17
    Последно: 30-06-09, 12:31
  4. Отговори: 4
    Последно: 19-05-09, 00:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе