Страница 13 от 14 ПърваПърва ... 311121314 ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 210

На къмпинг

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2011

Re:На къмпинг

Здравейте на всички любители на къмпингуването , и нашата почивка свърши с неповторими прикючения на Шкорпиловци благодарение на вашата тема в форума , 10 денонощия наистина почивка. За да съживя малко темата ще ви публикувам линк към албума ми в феисбук. Снимките са от южния плаж на Шкорпиловци преди залива на кара дере. Приятно гледане. http://www.facebook.com/media/set/?s...00000675662070

2.  

3. Тук е от
    Jun 2008

Ей, приятелю, ти си бил от нашата кръвна група, бе, защо не си се появявал до сега във форума!?
    Това място, където сте били, не е ли малко след сондата и фургона, и преди караваните на рибарите?

4. Тук е от
    Aug 2011

Да точно така , мястото го открих съвсем случайно след като не си харесах нищо на камчийски пясъци.
    А за появяването ми в форума ми помогна чичко . Ами ето ме вече съм тук и ще ми бъде приятно да се засека с някой от вас някъде по поляни и гори.
    Предимно почивките ми минава в леки хард разходки по исторически забележителности из България.
    Имам доста маршрути за защитена местност Русенски Лом , ако някой се интересува мога да му дам.
    Ами весела почивка на всички , а мен работата вече ме зове.
    За тия който ще представлява интерес с какво се занимавам когато разпускам през свободното си време : http://www.facebook.com/media/set/?s...5662070&type=1 , http://www.facebook.com/media/set/?s...5662070&type=1 , http://www.facebook.com/media/set/?s...5662070&type=1 , http://www.facebook.com/media/set/?s...5662070&type=1
    За сега толкова. приятно гледане.

5. Тук е от
    Jun 2008

Щем, щем, ще се засечем все някога и някъде, само трябва да слагаме тук информация кой, къде и кога отива. Моите планове, например, за август, септември и октомври са 3-4 дневни пътувания до Боровица, Кован кая под Маджарово, и Кастрич. Веднъж на месец, с палатките и експедиционното оборудване, а не с караванното. Даже може и двудневни блиц биваци.

6. Тук е от
    Jul 2008

На 14-ти нова двуседмична обиколка на черноморието, този път на север...започваме от Шко*********.
    Дано се срещнем с колеги...

7. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Вече бях на Каваци и сьм много доволен както всяка година. Това спокоѝствие го няма никьде освен там . На другите кьмпинги е ад от неандерталци- младежи и девоѝки , за които е настьпил явно края на света. То музика до дупка до 4 - 5 часа сутринта , то викове - ужас . Само на Каваците си остана спокоѝно и приятно. Ще бьда там отново на 19,20 и 21 август, за да си прибера караваната.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от vdsvicky
    Вече бях на Каваци и сьм много доволен както всяка година. Това спокоѝствие го няма никьде освен там . На другите кьмпинги е ад от неандерталци- младежи и девоѝки , за които е настьпил явно края на света. То музика до дупка до 4 - 5 часа сутринта , то викове - ужас . Само на Каваците си остана спокоѝно и приятно. Ще бьда там отново на 19,20 и 21 август, за да си прибера караваната.
    Интригуващо (за спокойствието, де)! Я дай подробности колко пари всичко ти излиза за ден престой, и какво получаваш за това?!

10. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Излиза ми 34 лева на ден , което включва :
    1. Караваната
    2. Колата
    3. 4 броя лица : трима вьзрастни и едно дете
    4. Курортни такси
    Има бани с топла вода и тоалетни , които се поддьржат сравнително добре. Самият кьмпинг е оформен сьс сепарета от живи храсти и си вкарваш караваната в сепарето , развиваш си пред нея фортселта или шатрата . Откьм входа на сепарето има достатьчно място и за колата. Общо взето за реда се дьржи и коѝто шуми получава предупреждение. Коѝто не се сьобрази с предупреждението бива изгонен. За реда и кражбите дежурят полицаи.Вьтре в кьмпинга има плод и зеленчук, два ресторанта , отделно на плажа има трети ресторант, Wi-Fi интернет, няколко магазина. Мястото е прохладно и доста приятно особенно като задимим с барбекютата. Отмьщението кьм сьсед е печене на скумрия . Плажа общо взето е чист като за стандартите за Бьлгария. Е , не е като едно време блестящ от чистота , но понася се. Единствено морето тази година е пьлно с водорасли , но една кратка разходка до кьмпинг "Смокиня" ( един до друг са двата кьмпинга) и там вече почти ги няма. Може би има някакво течение на морето което ги нанася водораслите кьм "Каваци" . За разлика от спокоѝствието на "Каваци" , то в "Смокиня" е доста шумно . Млади компаниѝ пируват и викат , шумят и надуват музиката. След "Смокиня" веднага следва кьмпинг "Веселие", но там условията са спартански.

11. Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от vdsvicky
    Излиза ми 34 лева на ден , което включва :
    1. Караваната
    2. Колата
    3. 4 броя лица : трима вьзрастни и едно дете
    4. Курортни такси
    Има бани с топла вода и тоалетни , които се поддьржат сравнително добре. Самият кьмпинг е оформен сьс сепарета от живи храсти и си вкарваш караваната в сепарето , развиваш си пред нея фортселта или шатрата . Откьм входа на сепарето има достатьчно място и за колата. Общо взето за реда се дьржи и коѝто шуми получава предупреждение. Коѝто не се сьобрази с предупреждението бива изгонен. За реда и кражбите дежурят полицаи.Вьтре в кьмпинга има плод и зеленчук, два ресторанта , отделно на плажа има трети ресторант, Wi-Fi интернет, няколко магазина. Мястото е прохладно и доста приятно особенно като задимим с барбекютата. Отмьщението кьм сьсед е печене на скумрия . Плажа общо взето е чист като за стандартите за Бьлгария. Е , не е като едно време блестящ от чистота , но понася се. Единствено морето тази година е пьлно с водорасли , но една кратка разходка до кьмпинг "Смокиня" ( един до друг са двата кьмпинга) и там вече почти ги няма. Може би има някакво течение на морето което ги нанася водораслите кьм "Каваци" . За разлика от спокоѝствието на "Каваци" , то в "Смокиня" е доста шумно . Млади компаниѝ пируват и викат , шумят и надуват музиката. След "Смокиня" веднага следва кьмпинг "Веселие", но там условията са спартански.
    Може ли да се включиш към ток и вода, караваната на сянка ли е, какво е отстоянието от нея до морето, и има ли пряка видимост (панорама)? За мен начинът е диво къмпингуване, но децата нещо мърморят срещу него (липса на социални контакти, заведения и развлечения, което пък търсим ние с жената), и май ще трябва да ходим по два пъти в годината - веднъж с и веднъж без децата.

12. Тук е от
    Aug 2011

Ами според мен твоето място е на Шкорпиловци , там има на 10 мин. кино , барче и др. развлечения.
    А на плажа ще сте само вие с жена ти и тук таме някое друго сем. което неиска да има много хора около тях. Има вода , магазин на 5-10 мин. пеш.
    На това място от моите снимки хората бяха нито много нито малко , за мен беше идеално. Догодина пак ще бъдем там.
    Снимките са два три поста по горе.

13. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

varchev , можеш да се свьржеш кьм ток ( има си табло ) като кабела ти може да варира от 5м. до 20м.(зависи как ще разположиш караваната), но за вода не. Или използуваш мивките за вода и миене или пьк от мивките си пьлниш тубата и тя в караваната за вода. Панорама няма , но пьк морето е от 50 метра до около 150 метра от теб ( зависи на кое място ще разположиш караваната). На мен специално кьмпинга адски ми харесва и допада , и може би е единствения останал читав кьмпинг по нашето черноморие коѝто наподобява грьцките . Аз не сьм привьрженик на спартанските кьмпинзи , защото както ти спомена в твоя пост по-горе , децата искат контакти и развлечения. Близоста му до Созопол - само около 1 километьр до новата част и 2,5 километра до стара част и вьзможноста да използуваш "влакчето" , ти позволява да се разделиш с автомобила и да "удариш" по една биричка ( пьк и повече) . Но наѝ-важното е спокоиствието което цари там. Плажьт е отдаден на концесия , но се спазват задьлжителните макар и не дотам 50% за свободно ползуване на собствени чадьри . Сянка има благодарение на тополите ( нали се казва Каваци).

14.  

15. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Така изглежда моето местенце на кьмпинг Каваци :

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1314212925[/time]_________________________________________________

А тук ................ вече си трьгвам
    Прикачени изображения Прикачени изображения

16. Тук е от
    Jun 2008

Колеги с караваните и палатките, да ви предложа поредния си фотопис:

https://picasaweb.google.com/1012392...5023434/BTulfF

17. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

varchev , Чудесни снимки и богато обяснение . Благодаря от сьрце. Мога ли само да попитам колко ти излезе мастрафа ?

18. Тук е от
    Jun 2008

Ами, 260 лева за нафта (ама джипа ми гори 10-11/100, все пак, с лека кола би било доста по-евтино, особено ако е на газ), 20 лв./човек за спане (при луксозни условия, само климатик нямаше, но не беше и необходим), останалото е за храна, но то е относително, тъй като може да си готвите сами (в апартамента имахме кухненски блок с все посудата му) или да се храните в ачикбюфе (закусвалня) или на ресторант - разликите в трите начина са големи, но като цяло, средно цените са като в България.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 14 ПърваПърва ... 311121314 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 8
    Последно: 28-05-12, 05:17
  2. Къмпинг "ЕКЗОТИКА" (между Кранево и Албена)
    От roumen68 във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 6
    Последно: 02-08-10, 23:31
  3. Информация за къмпинг Добруджа - Шабла?
    От kod във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 17
    Последно: 30-06-09, 12:31
  4. Отговори: 4
    Последно: 19-05-09, 00:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе