Нещо полезно на, което попаднах днес!
Сравнение на цени за гражданска отговорност 2008
добре че има кой да ги направи в удобен за сравнение вид тея цени, че се бях замотал
с тея коментари за най-малко 200лв по телевизията...
Поздрави!
Нещо полезно на, което попаднах днес!
Сравнение на цени за гражданска отговорност 2008
добре че има кой да ги направи в удобен за сравнение вид тея цени, че се бях замотал
с тея коментари за най-малко 200лв по телевизията...
Поздрави!
Аз вчера си направих към ЛЕВ ИНС за 115 лева (Става въпрос за лагерна количка с 1100 кубиково моторче)![]()
Днес получих новите цени на застраховки от 17.12.2007 на ЕВРОИНС. Цената за автомобил до 1800см3 е 140лв. + 11.40лв. за гаранционния стикер( но има и много отстъпки -10% за безавариино шофиране през 2007год. и още 5% надолу ако си шофьор повече от три години, или реално става 119лв.+ 11.40лв.). Само за сравнение старата цена беше 133лв. + 11.40лв. но тук нямаше отстъпки!
Тотал 110лв (-5% отстъпка със стикер и гаранционен фонд) до 1800куб.см. през линка по горе!
Весели Коледни и Новогодишни празници!
Малко извън темата ....
гражданската се прави преди началото на 2008 или една 365 дена след като е направена последния път ?
Извинявам се ....
Поздрави.
Кви са тея гаранционни стикери дето им искат 11.40 лв. ?!?!?!?! Аз май минах метър ?!?
Аз си взех преди седмица за 134лв общо към Български имоти май беше. За 2000 кубика. Цените в тази табличка високи ми изглеждат.
ами те се сменят цените всяка седмица... ДЗИ сменя тарифите 4 пъти за две седмици то не бяха наддценки за София,Благоевград,Бургас то не бяха ту нагоре ту надолу...Първоначално публикувано от КрИс
Крис на теб предполагам са ти дали 5-6% отстъпка явно Бъларски бяха най-евтини миналата седмица и определено са стабилни така, че си направил добра зделка!
Но май това са цените и компанииите не могат по закон да дават остстъпки и бонуси, агентите и брокерите дават от 5 до 10% от собствените си комисионни според обемите, за компаниии и повече, но те отдавна са си ги направили по старите тарифи на по 80-90лв още ноември ...
90лв , за 1,4 моно , направена в началото на декекмври.
За 1,5 + предплатен преглед = 105лв преди седмица към ДЗИ
Това техничарите правилно и навреме сте се ориентирали ... днес в 14:00 ЛевИнс дигна цените с 10лв. -20лв примерно
1 година от датата на сключването... поне на моята пише така и вече две години сключвам през март месец.Първоначално публикувано от CrossBlade
Можеш да я направиш и преди да ти изтече срока, само трябва да го споменеш на застрахователния агент който ти попълва полицата!