Резултати от 1 до 3 от общо 3

Kупувайте интернет от BNC на своя отговорност!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Тази софийска фирма, наречена "Бизнес мрежи и комуникации" (БМК) е фирмата с най-некадърна поддръжка, която някога съм срещал. Интернетът им всъщност е добър, но се молете да не се получи повреда по трасето между вашия компютър и най-близкия хъб. Защо ли? Защото тя няма да бъде отстранена. Нито за един ден, нито за два, нито пък след 8 обаждания до техниците. Може би след седмица ще дойдат - ще видим - още чакам.

За това предупреждавам всички, които смятат да се включат към тях - запасете с няколко тона търпение и ... резервен доставчик на интернет, защото в противен случай сте обречени да се върнете в ерата на дайъл-ъпа

добавено: разгеле намери се днес един кадърен човек при тях, който успя да разреши проблема. Хвала

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Я и аз да разкажа за тази "фирма". Преди време живеех в Лозенец и това беше единствената фирма, която предлагаше нет в района. Условия - прилични: плащаш 105 лв за три месеца и не плащаш такса за включване. Скорости прилични /по оферта/. Та плащам си значи аз таксата и получавам обещание до 3-4 дни да имам нет. Да не се впускам в подробности колко пъти звънях да питам какво става и защо не идват техниците им да ме свързват. Само ще ви кажа, че, за да си взема парите обратно (така и не получих желаната услуга), се уговарях с въросната фирма около 20 пъти за 6 месеца и накрая отидох с един приятел полицай. Получих си ги.

Сега предполагам нещата са се променили, но аз лично повече не бих си и помислил да контактувам с въпросната фирма...

4. Member
    Тук е от
    Sep 2004

ЕХ тая фирма ме кефи ще взема да се вържа към нея

На спечелилите - честито на останалите - АБЕ ВИЕ ЩО ОЩЕ НЕ СТЕ СЕ ВЪРЗАЛИ ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 4
    Последно: 03-11-10, 23:20
  2. Отговори: 11
    Последно: 22-12-07, 16:19
  3. Sony намалява цената на своя Blu-ray плейър
    От IvO™ във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 3
    Последно: 07-06-07, 11:13
  4. Направете Своя Избор ...ПРОЦЕСОРИ
    От connect във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 13
    Последно: 28-11-05, 19:27

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе