мен колко неща ме дразнят в Дчиийте - билис нисък разход , евтина подръжка , не давали дефекти , перфектни коло - е да ама не всички собственици на Дачии смятат така.
Аз поне досега от 10 дето карат Дачии , 7 се оплакват че са дараци.
мен колко неща ме дразнят в Дчиийте - билис нисък разход , евтина подръжка , не давали дефекти , перфектни коло - е да ама не всички собственици на Дачии смятат така.
Аз поне досега от 10 дето карат Дачии , 7 се оплакват че са дараци.
Направо от извора , дачия MCV с слабия дизел 68 коня , натоварен с 4 човека , багаж порядъчно все4 пак отивахме на 5 дневна почивка из родопите , включен климатик нон стоп все пак беше началото на август , скорости до 120 предимно 110 км/ч наевсякъде , разход за около 1200 км 5,4 на 100 , като половината беше пълзене из балкана изкачвания на стръмни участъци и т.н , и това ако не е икономична кола.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
1200km 5,4 .100- ти направо за идиоти ни вземаш тук
искаш още малко да ми кажеш че ако не бе това пълзене из балкана и на под 4 ще паднеш?
А ако си сам в нея - не ми се мисли . 100% ще ти връща гориво
ПП
тия данни от компютъра ли ги вземаш ?
Щото ако е от там - сори за нападката, компа лъже.
Сигурно като се спускаш без газ с включен кллиматик ти дава 0.0 разход нали ?
( минимума е 2,5 /100 с климатик и между 1,8- 2.0 без , в зависимост от външна температура , обороти и скорост )
Ако се повозиш на Авео и Дачия ще видиш огромната разлика между двете коли, разбра се в ползва на Авео. Дачията е много дървена.
Какви кисели гроздета бе, това е най-евтината нова колаПървоначално публикувано от dragomir7708
Достъпна е за всеки средностатистически Българин, който я иска ...
@Cross остави го ,да си кара румънската лада- пък била тя рено
руските лади бяха фиат.
Твоя баварец ще я надживее години. за комфорта и екстрите не говоря.
климатика на дачията е .......... - по -добре да свалиш стъклата![]()
Е тогава си става климатроникПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
@Mr.TECHNO - всеки да си харесва каквото си иска. Само да не ми обяснява защо АЗ не го харесвам.