Резултати от 1 до 10 от общо 10
Like Tree4Одобрявам
  • 1 Post By rgadzhev
  • 3 Post By KI_YOOU

газов инжекцион на течна фаза

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

газов инжекцион на течна фаза

Здравейте,
    Дали някой ползва такава газова уредба ... събирам мнения че ми предстои такава инвестиция за 6 цилиндров двигател...

2.  

3. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Отговор: газов инжекцион на течна фаза

Е, това за новия бензинов двигател на директно впръскване ли е?

Доколкото зная тези уредби се монтират на бензин на директно впръскване, при съотношение 1:5, тоест на 5 впръсквания бензин 1 е на газ.Трябва много километри да минаваш на година, за да го избиеш.Тази уредби не бяха ли 4 500- 5000лв?

Ей тука пише:

Регистрирай се и питай: Директно впръскване на газ ? те и без това двигателите им са на Дженерал моторс бензиновите, с изключение на турбо бензина.

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    гр. Сопот

Точно обратното е. На няколко впръсквания газ се прави едно впръскване бензин.

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

не са чак толкова скъпи
    хубава окомплектовка, че дори и с медни тръби, идва около 3500

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от cooler Виж публикацията
    Здравейте,
    Дали някой ползва такава газова уредба ... събирам мнения че ми предстои такава инвестиция за 6 цилиндров двигател...
    Колега около месец и аз се интересувах за този вид газови уредби, но се отказах. Фирмите, които ги произвеждат са две Иком и Виали. По-долу съм ти дал вносителите им. Проблема е единствено помпата, която е в резервоара, която изкарва от 30000 до 60000 км. При Виали може да се поставя само оригинална с цена по спомен 600лв., докато на Иком може да се поставя горивна помпа по спомен от Форд на цена 150лв. Колата върви една идея по-добре от на бензин и съответно гори с около 5% по-малко. Виали поставяха на Грейт Уолите, май, че спряха заради тези помпи. Колегите по-горе са ти дали и другият вариант газова уредба с два компютъра, но тогава колата потреблява и газ и бензин, като градско съотношението стига 40% газ и 60% бензин. Извън града около 10/90., т.е. ако караш основно градско като мен този вид уредба е безсмислен. Проблемът е, че след 2008 почти всички коли са с директна инжекция т.е. инжекторите са в главата както на дизелите, а не в колекторите зад всмукателните клапани и съответно бензиновите инжектори се нуждаят от охлаждане, а това става с преминаването на бензина през тях, а течната фаза ги използва, а не се монтират други, както при обикновения газов инжекцион. Успех и пиши ако монтираш! Привет!

Авто газов инжекцион - течна и газова фаза
    Газови ситеми с течна фаза от Vialle
    kalcheff1 одобрява това.

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Благодаря за мненията ... все още се колебая, колата е Шаран 2.8 V6 2005 година и я търкаля основно жена ми ... харесва ми че системата изглежда много по-упростена и надеждна ... а и не се налага разпробиване на блока ... доколкото разбрах. Търся мнения от потребители на такива системи дали наистина мощността се запазва и има ли някакви проблеми с експлоатацията ... като изключим помпата която явно е консуматив...

8.  

9. Member Аватара на bagerista9
    Тук е от
    Dec 2014
    Живее в
    София

Вземи V8 на жената TEST .Подпитах тук там нямало разлика във вървежа,но пък подръжката била доста по скъпа,на 10хил. трябвало да се преглежда помпата и да се сменя масло на лагерите(защото ставало олелеее -600лв) запушвали се и инжекторите от нашата "качествена" газ..............Било хубаво ЛПИто ама и........

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

Тя, че е проста, проста е, но проблемна. Поне вземай Иком-а, че помпата им вече са извън бутилката и се сменя и на улицата. Ако моторът ти е код AYL това е многоточков инжекцион, което означава,че е възможно поставяне на обикновен газов инжекцион. Може би ще си първият във БГ, който поставя течна газ на многоточков инжекцион. Само заради газовата уредба аз купих БМВ Е91 вместо Ауди А4 Б7. Привет!

11. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе

На този шаран му се монтира безпроблемно обикновен ГИ от около 1200лв за шестак
    blue1, tony34al и bagerista9 харесват това.

12. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Май ще се примеря с по-простото (обикновен ГИ) решение или ще оставя жената да ме разорява на бензин...
    Този пост е редактиран от cooler; 19-01-16 в 09:34.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Фаза във външното тяло на климатик
    От bulletbg във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 20
    Последно: 18-12-15, 13:02
  2. Газов конвектор
    От Mitsev във форум Отопление
    Отговори: 11
    Последно: 05-06-13, 11:03
  3. Има фаза няма ток?!
    От Plamen Hristov във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 26
    Последно: 12-02-13, 13:16
  4. Фаза на крушката
    От myrshavija във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 9
    Последно: 24-09-11, 20:08
  5. Светеща фаза върху земята
    От sunmanbg във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 13
    Последно: 09-12-10, 23:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе