Страница 8 от 16 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 227
Like Tree3Одобрявам

Универсално дистанционно/ Faq, мнения отзиви и препоръки

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Универсално дистанционно

Logitech Harmony.
    Има цяла отделна тема за универсалните дистанционни.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Re:FAQ: Универсално дистанционно/ мнения и препоръки

Загубил съм си USB кабела за Logitech Harmony 525.Някой има ли идея какъв е и откъде може да си купя.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Обикновен кабел - USB - Mini USB. Същия кабел ползвам за навигацията и фотоапарата.

5. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Благодаря

6. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Здравейте,

аз лично ползвам телефона си с IrRemote програма. Управлявам всичко което може да се управлява от дистанция дори и лампите. Телевизори, климатици, музикални уредби, сателитни приемници. Досега не съм имал устройство което да ми се упре. Идеално е да подлудиш ако имаш желание някои, който незнае за тази възможност. В магазините за телевизори консултатните се побъркват.

Успех

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Това е добре, но дали има възможност за създаване на макроси?

8.  

9. Тук е от
    Sep 2009

-

10. Тук е от
    Apr 2007

Цитат Първоначално публикувано от besny
    аз лично ползвам телефона си с IrRemote програма.
    Тествал съм такива програми и на моя телефон, но обхвата е много ограничен. На повече от 3 метра не хваща. Просто инфрареда на телефоните е много слаб за дистанционно.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Наскоро се сдобих с Harmony 555 и искам да опиша моите впечетления във формата на кратко ревю!
    Като идея за управление на много уреди е супер. Базата данни със продукти които поддържа е "необятна". След настройване макросите наистина работят много готино, но...
    1. Програмата е леко неудобна - тип Wizard. Някой опции се появяват след приключване на определен тип Wizard. Промени също стават по този начин с Wizard - лично мен това доста почна да ме дразни. Освен това програмата работи само когато има връзка с някакъв сървър.
    2. Препрограмирането на дистанционното отнема време.
    3. Докато успееш да го накараш да прави каквото искаш - особенно с тези Wizard-и тряя да пуснеш - 20, 30 Wizard-а и това по едно време става адски досадно. Наложиха се много донастройки за съжаление - повече отколкото си мислех че ще ми трябват.
    4. Бутните са малко плоски и леко е неудобно да се натискат - особенно за усилване и намаляне и смяна на каналите.
    Предимства!
    1. Като настроиш макросите - след голям зор както описах - си е СТРАШЕН кеф! Пускам телевизира, плеъра, ресивъра с едно копче и всичко отива на съответните входове - изходи! Спестяваш си сума ти време щракане с 3 дистанционни!
    2. Управлява едновременно няколо у -ва! Примерно ходиш по менютата на плеъра с навигацията, а усилваш звука на ресивъра. И промерно увеличваш яркоста на телевизора! Все едно 3 те у-ва са ти едно! Размазващо е направо!
    3. Всичко пак го спираш с едно копче!
    Абе - като цяло изпълнява точно това което му е основната идея и ми върши точно работата за която го взех. Има обаче и някой недостатъци - най-вече с софтуера и ергономията на бутоните, които развалят пълното удоволствие от машинката!
    Някой от нещата са субективни мнения - ама то повечето ревюта съдържат такъв елемент - така че смятам че е в реда на нещата!

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Много точно си ги хванал плюсовете и минусите. Мен лично ме дразни много централния кръгъл битон, който при натискане издава ужасяващо дразнещи звуци. Сега съм викнал едно Harmony 880 И дано при него е по-добре.
    Моя съвет е след финалното настройване да забравиш да го закачаш за ъпдейти, особено след като изтече гаранцията. Вече имам сериозни подозрения, че умишлено прецакват уредите с някакъв ъпдейт. Така на мен ми изчезна екрана, а като чета са доста хора във форума.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Много точно си ги хванал плюсовете и минусите. Мен лично ме дразни много централния кръгъл битон, който при натискане издава ужасяващо дразнещи звуци. Сега съм викнал едно Harmony 880 И дано при него е по-добре.
    Моя съвет е след финалното настройване да забравиш да го закачаш за ъпдейти, особено след като изтече гаранцията. Вече имам сериозни подозрения, че умишлено прецакват уредите с някакъв ъпдейт. Така на мен ми изчезна екрана, а като чета са доста хора във форума.
    Хммм - не звучи хич добре....

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Някой интересува ли се от чисто ново , запечатано , неупотребявано , универсално дистанционно управление Logitech Harmony 525 ?

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Имам едно в повече ! Ако някой има интерес да ми пише на лс !

http://civica.snimka.bg/other/logite...ony-525.466834 !

17. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Някой интересува ли се от чисто ново , запечатано , неупотребявано , универсално дистанционно управление Logitech Harmony 525 ?
    На каква цена.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2009

Здравейте !

След прочитането на вашият форум и след упорито търсене си взех PHILIPS SRU9400/нямаше 9600/ и RC UNIVERS47 . Резултатът беше прибирането на 12 дистанционни в една кутия за обувки . В хола бяха 7, а в спалнята 5 . Програмирането и обучението ми отне 3 часа, някои от уредите ги открих автоматично ,а другите ги обучих ръчно . Направих и няколко макроса .
    Доволен съм и от двете дистанционни .Филипса / произведен е в Белгия/ е с много добър дизайн удобен е и е произведен от качествени материали, но е само за 5 уреда/ за спалня става /. В сравнение с него дистанционното на Panasonic PV80 изглежда като детска играчка .
    Няма подсветка на бутоните /само на дисплея/ но според мен не е нужно защото бутоните са много удобни и се запомнят лесно. UNIVERS47 е с пълна синя подсветка на всички бутони вкл. дисплея ,с повече бутони е , но само 6 са извън дисплея . Има 8 директни /удобни / бутона включване на различните уреди + възможност за добавяне на още един на всеки бутон /общо 16 при нужда /.
    Аз съм за Филипса , но другото го бие по цена-функционалност /два пъти по-евтино е /.

Засега всичко работи перфе

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 16 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. универсално програмируемо дистанционно
    От get във форум Аксесоари за телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 14-10-14, 15:28
  2. универсално дистанционно -ТВ
    От getzov във форум Аксесоари за телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 21-08-10, 19:18
  3. Универсално дистанционно
    От Malone във форум Общ - хардуер
    Отговори: 7
    Последно: 28-10-03, 11:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе