Най - накрая нещо ново от този тип на пазара ! Лошото е , че няма инфо за цените ! И не ми стана ясно дали работят самостоятелно или трябва да са в една система от същия производител !
Интересува ме, дали някой е подкарвал климатик с модел от серията Harmony. Също така устройства, които не са включени в дистанционното, да сте ги подкарвали с помоща на Logitech. Мерси
Колега , лично аз не съм пробвал , но ако модела го има в базата данни на Logitech значи трябва да може да се управлява !
Първо, в дистанционните няма включени никакви устройства. То се закача към компютър и от интернет си изтегля търсените от теб уреди и ги зарежда в дистанционното.
В тази база данни има хиляди модели климатици, а дори и да го няма може да си го обучиш за 5 минути.
Да де, грешка на езика. Гледал съм го как става, въпроса ми беше ако уреда го няма в базата данни!
Четох днес изказвания е амазон.ком, там също пишат за разваляне на дистанционните след ъпдейтване на софтуера.
Така стана и с моето. След ъпдейт му изчезна екрана. Всичко си работи, но реално не мога да ползвам подробните функции, които са на дисплея му.
И аз имам проблем с Harmony 555 и самоубочение на климатик!
Нещо не става както трябва!
Например ако почна да го настройвам за увеличаване или намаляване на температурата (Бутн + Бутон -) Harmony-то запомня например само това което е зададено в момента - ако му задам да да обучи бутон + и той отиде от 21 на 22 градуса Harmony-то изпалнява само това от 21 до 22 гр.!
Ако му задам после да промени градусите на 23 не реагира.
Моля някои да помага!
Влез във ръчни настройки и задай кое копче на кое точно да отговаря. Виж дали не се налага да увеличиш времето на излъчване на командата.
Ако климатика ти е Fuji/Fujitsu/General, това е съвсем нормално.Първоначално публикувано от veni
Искам да попитам за Logitech Harmony 785. Някой ползва ли такова и по-добро ли е от обсъжданите по-напред Logitech Harmony 525 и 555. Ясно че е по-нов модел в серията, но не намирам отзиви за него. Предлага се сравнително "евтино" и за това питам, дали си струва. Също така наистина ли поддържа всички функции на оригиналното дистанционно- например за ТВ-то PIP и DVR /ТВ-то е със записвачка на твъд диск/, опциите за настройка на Меню на дистанционното за DVD и т.н.
Благодаря предварително.
Всички модели на Лоджитек поддържат едно и също. По-скъпите модели имат по-добър екран и поддържат повече уреди. Разлика има и в копчетата.
Провери си преди това в сайта им дали наличната ти техника я има в базата данни. Така ще ти е много по-лесно за програмиране.
Дори и да липсва някоя функция като PiP, можеш да си я добавиш ръчно.
Aбсолютен лаик съм. Какво искаш да кажеш? Доколкото разбирам Logitech Harmony са най-добриПървоначално публикувано от Xiu40
Просто дава и друго предложение.