Страница 10 от 16 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 227
Like Tree3Одобрявам

Универсално дистанционно/ Faq, мнения отзиви и препоръки

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Re:FAQ: Универсално дистанционно/ мнения и препоръки

Цитат Първоначално публикувано от babatam
    Aбсолютен лаик съм. Какво искаш да кажеш? Доколкото разбирам Logitech Harmony са най-добри

ти в крайна сметка какво ще управляваш и колко е бюджета

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Колеги, да се похваля и аз, взех си това

http://www.ciao.de/Thomson_ROC_4238__8030097

Научи се на всички уреди които имам вкъщи ( аудио-видео ) без проблем, имам само забележка че е малко по-бавно в сравнение с оригиналните дистанционни.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Плевен

Цитат Първоначално публикувано от Xiu40

ти в крайна сметка какво ще управляваш и колко е бюджета
    TВ LG с PIP и Телетекст/който рядко ползвам-телетекста де/, ДВД Сони, ресийвър Ямаха, видео Сони /което рядко ползвам/ и РС - плеяр. Идеята е да мога като гледам филм от РС-то, с едно "цък", всички уреди да се включат и да отидат на съответните канали/входове. Ако може да управлява и климатик Фуджицу /японски/, това ще е чудно, защото ще изрина всички други дистанционни. Бюджета е около 100,- лв., защото на такава цена намерих Logitech Harmony 785.

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , за да разбереш дали може да управляваш всичката тази техника , влез в сайта на Logitech , в базата данни и виж по марка и модел дали ги има , ако-да , значи нямаш проблем !

6. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от babatam
    TВ LG с PIP и Телетекст/който рядко ползвам-телетекста де/, ДВД Сони, ресийвър Ямаха, видео Сони /което рядко ползвам/ и РС - плеяр. Идеята е да мога като гледам филм от РС-то, с едно "цък", всички уреди да се включат и да отидат на съответните канали/входове. Ако може да управлява и климатик Фуджицу /японски/, това ще е чудно, защото ще изрина всички други дистанционни. Бюджета е около 100,- лв., защото на такава цена намерих Logitech Harmony 785.
    няма да имаш проблес с панасоника. Има и макроси които да запаметява

7. Тук е от
    Jun 2009

Някой може ли да ми каже откъде мога да си купя за 100 лв. Logitech Harmony 785?
    Купувам го веднага

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Труден въпрос ! В БГ едва ли и от магазин , пък и за 100лв само ! Пробвай в ибей !

10. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Пробвай при тези. Пише, че е отваряно и сигурно за това е на тази цена.

11. Тук е от
    Jun 2009

Поръчах го от тези... Благодаря. Дано все пак да го имат и да пристигне.
    Ще пиша като дойде.
    Пише и гаранция 6м. което си е екстра

12. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Успех, дано са читави. Като пристигне и го разръчкаш драсни някой ред.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

То най-вероятно направо си е ползвано, но цената е добра. Провери всички копчета внимателно.

14.  

15. Тук е от
    Mar 2008

Здравейте, дали ще имам проблем да свържа Хармони 785 с приемника на Булсат. В сайта на Лоджи е дадена съвместимост с модела Делталайн dl-stb-s100, а моите са 200 и 202, за които на сайта на Лоджи ми излиза знака " ! " . Ако не станат тези настройки за 100 , предполагам няма да има проблем да настроя някак си и модела 202, но все пак да питам , да не ме заболи после. За моя радост останалите ми уреди ги има в сайта като подържани.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Дори и да го няма в базата данни не е проблем да прехвърлиш всички копчета ръчно. Малко е играчка, но ти имаш нужда от десетина копчета.

17. Тук е от
    Jun 2007

qbertbg какво стана с дистанционното, получи ли го? Напиши какво ти е впечатлението от него. И аз събрах доста дистанционни и мисля да закупя някое универсално.

18. Тук е от
    Jun 2007

danideli благодаря за изчерпантелния итговор! Мисля и аз да пробвам с едно такова.

danideli:
    " Аз също го купих от "тези". 1-во поръчах го в сряда на обяд, в четвъртък 09:00 сутринта беше при мен (София-център)- доставката е 5 лв. Свърза се без проблем към ТВ, ДВД, приемника на Булсат, WD HD TV, климатик . Както вече казаха колегите има толкова много неща за настройване, не ме разбирай погрешно, може да настроиваш за всеки един бутон за определено устройство конкретна команда. Това е най-полезно, когато се правят макроси. Такива си бях направил и аз, но взех да променям доста неща и накрая стана малка боза с командите и изтрих всички макроси и ще ги настройвам наново, че не остава време нещо. Като се настрои всичко както трябва , другите дистанционни се зазимяват. Единствено с климатика ще трябва май повече да си поиграя че моя (Нео) го няма в базата с данни, но няма проблем да се обучи ръчно коя функция на кой бутон на дистанционното да отговаря. Дизайна е приятен (може дори да си слагаш уолпепър на екранчето), размера горе-долу е колкото дистанционните на новите телевизори (големичко). На мен ми хареса материала от който е направено , особено отзад, много е приятен и на вид и на пипане.
    Та ако всичко с настройването на макросите е наред, за мен за сега има само един "-" - реакциите са по-бавни от нормалните дистанционни , но предполагам с времето ще свикна.
    Като цяло съм мн.доволен от покупката и поне за сега не виждам смисъл да давам двойна цена на дистанционното, а
    ако издържи първите 6 мес. посля мисля ще работи доста време , ако не му се случи някое падане и т.н.
    Определено , ако се занимаваш с повече от 3-4 дистанционни , тези универсалните са правилния избор, а с възможностите за настройка и подръжка Хармонито е отличен избор. "

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 16 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. универсално програмируемо дистанционно
    От get във форум Аксесоари за телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 14-10-14, 15:28
  2. универсално дистанционно -ТВ
    От getzov във форум Аксесоари за телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 21-08-10, 19:18
  3. Универсално дистанционно
    От Malone във форум Общ - хардуер
    Отговори: 7
    Последно: 28-10-03, 11:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе