И така: Колко дистанционни имате и използвате най-често?...не само за телевизори,а за всичко останало което имате като техника....алармата за колата и за гаражната врата,не се броят..
DSC05234.jpg
И така: Колко дистанционни имате и използвате най-често?...не само за телевизори,а за всичко останало което имате като техника....алармата за колата и за гаражната врата,не се броят..
DSC05234.jpg
Този пост е редактиран от iveto; 03-06-17 в 11:49.
Всекидневната - Harmony 650, което е настроено с макроси и управлявам цялата черна техника + проектор. Едно за климите а останалите са в кутия под масата за всеки случай ако спре основното! В спалнята 1 за тв и 1 в детската... Harmony-то обаче работи навсякъде...
Ами и аз един ден се хванах за главата като видях 7 дистанционни на масата. Взех си едноPrestigo SRU8015и си оставих това на Ресивъра а другите в една кутия и сега му мяза.
Дразни ме само че универсалното не стига че е с 3 батерии ами на всичкото отгоре е и голяма ламя та се налага на всеки 2-3 месеца да зареждам батерии.
ivodivo как е Harmony 650 от към батериите, предполагам че функционално няма кахъри.
Не ми прави впечатление значи е добре откъм разход на батерии... Грубо май издържат поне 5-6 месеца а може и повече...
Щом не ползвам презареждащи...