Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 38 от общо 38

Нашите в Либия на РАЗСТРЕЛ !!!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...Да не говорим за ония сифилистичните харабески дето се празнили по дюнерите за да заразяват хората...

<div align="right">Originally posted by KOKOSH*-*08/05/2004*:* 01:15:13</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ааааа[8)][8)] повече никви дюнери[}][}]

Нвщо ме кара да мисля,че полковник Кадаиф ще се направи на глупак!-дано да греша!!!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Предлагам да им пратим АЗИС в оня си вид дето се кълчеше с Глория, не ще ги помилват ами ще направят ритуално самоубийство. Иначе са горди пичове тия там. От сички задържани дето са били точно българите са виновни сички останали чужденци и либиици са действали професионално ама за тва си има причина и тя е предишното правителство бе времената бяха такива a либииците никога няма да си признаят дора да са виновни. PRIDE му се казва на английски

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Хаха.

Верно с дюнерите вече по - леко, че не се знае какво слагат вътре.

Кокош, знам за тея случаи, ама за това, че е пишело Либия на листчетата за пръв път чувам и честно казано повече ми прилича на басни.

А от друга страна на листчетата и Луната е можело да пише, ама това не значи, че изпълнителите са от там.

Забравяте едно: Либия не е Мозамбик или Руанда. Тя е арабска държава, религиозните закони и морал там се спазват. Спинът там не е бич номер едно; верно, големите огнища са близко и затова трябва да се внимава, но едно - арабите не толерират бракове с негри и две - целомъдрието е доста на почит. При тях спинът едва ли е много по - силен отколкото при нас. Помислете над тея неща: Защо не е налице тоя "случаен" процес в другите им градове и болници. Колко са СПИН - болните в Либия и може ли от тях случайно да се зарази примерно целия резерв с кръв на дадена болница. Кръв за деца и кръв за възрастни няма - една и съща е и на едно място се съхранява, защо заразените са предимно деца? Как става случайно да се заразят хиляди банки с кръв, защото за да може заразата да е масова, трябва повечко банки да са заразени, като всяка е с кръв от отделен човек, съхраняват се при специални условия и независимо една от друга. Как има масово спинозни банки кръв, при условие че аз не се сещам за държава в света, където преди взимане на кръв не се правят СПИН тестове, най - малко пък това е Либия или други сравнително развити държави в Африка. Как става с тях да се заразят 400 човека и то предимно деца, а не възрастни, които са повече като пациенти, а кръвните групи на всички са едни и същи? Колко време ще трае това заразяване, че никой няма да усети? Колко деца идват дневно в една болница за преливане на кръв? И ако се съди по абсолютно необоснованото според мен предложение за вътреболнична инфекция, би трябвало не всяко дете с прелята кръв да се заразява. Е тоя процес на заразяване трае години. Как тъй от болницата, в която ходят самите заразени пациенти не са го усетили, а са го усетили властите в Либия? Те най вероятно са го засекли по бума на СПИН.

Либия технологически не е назад от нас. Дали е толкова изостанала, колкото си мислим, след като хиляди българи ходеха да работят там?

Отнесете тоя процес към някоя българска болница и помислете: случаен ли е или не е случаен?

Друг е въпросът, че вероятно в такъв заговор най - вероятно са участвали повече хора от 5 медицински сестри, и ако сестри са участвали, то е било предимно като изпълнителки. Но само нашите велики дипломати са оставили българите безпризорни в Либия, всички други, които са били обвинени и са пребивавали даже и повече време от българите там са били изтеглени първосигнално. Много ясно че при едно такова ужасно престъпление и трагедия Либийското общество ще иска изкупителни жертви....

5. Тук е от
    Mar 2004

В Българското посолство в Либия работи бащата на една моя приятелка, така че от първа ръка знам това-онова за медиците. Не искам да навлизам в детайли, но искам да кажа само едно - Нашите сами са си виновни донякъде.

Те сами провокират агресия с тяхното държание. За либийците е голяма обида жените да се държат нагло, да са със червени или руски коси, гримирани и т.н.

А от посолството всеки ден им е изпращан маникюрист, гримьор и т.н. Искали само натурални скокове да пият.... Не мисля че това е правилното държание ( е аз не съм човека, който ще ги съди, но изразявам мнение все пак)... Също така всеки месец ги посещават роднинте им (летят от България). И всичко това на разходите на бълграрския данакоплатец....

Мисля че не е правилно да си ги представяме като светци... нищо не идва само!!!!

Обаче съм твърдо против смъртните присъди!! И също така не вярвам да са заразили 400 деца със СПИН. Но сам СИГУРЕН че са виновни за нещо. Естествено никога няма да разберем какво точно е станало.

6. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Леле мале, какъв плам и борбеност, каква георгиевска храброст! По пет на нож и да не остане камък върху камък от Либия. Е, дано вече сте поизтрезнели и да поразсъждаваме логично.

Какви са фактите:

В детска болница в Бенгази избухва епидемия от СПИН. Заразени са над 400 деца от разновидност на вируса, която не е характерна и разпространена. Сред родителите избухва паника и недоволство. Либийските специални служби се задействат и започват масови арести сред чуждестранния медицински персонал. Подозренията са за заговор и умишлено заразяване. Предполага се намеса на американските, английските тайни служби и МОСАД. Пита се в задачата: Имат ли основание за тези подозрения? Да, имат. Основанията - броя на заразените многократно надвишава средния за страната. Защо в Либия и защо точно в Бенгази? Защото Либия е една от малкото все още наричащи се "социалистически страни", със сравнително добре развиваща се икономика и много устойчив режим. Той може да бъде свален само ако бъде разклатен от вътрешни проблеми и те трябва да бъдат предизвикани. Кое е слабото звено - естествено здравеопазването, което се обслужва предимно от външни кадри - българи, румънци, индийци, китайци и др. Защо Бенгази? Този район се слави с не особенно доброто си отношение към Кадафи, за разлика от останалата част от страната където го боготворят (и не без основание). Кадафи е умен политик и умел демагог: направи много за развитието на Либия и остана все пак "човек от народа": без помпозните дворци (не случайно приена гостите си в шатра), без титлите и званията (от самото начало си е все полковник), с голям международен авторитет (преди случая в Локърби). Този СПИН скандал поставя под въпрос цялата му досегашна дейност, добива широка гласност и той е принуден да вземе мерки. Трябва да се намерят виновните и те да бъдат наказани за да се потуши недоволството.

Дипломатите и разузнавателните служби на другите страни, чиито медицински кадри са арестувани много бързо надушват каква опасност ги грози. Използвайки всички средства те успяват да ги измъкнат от арестите и да ги изведат от страната.

Нашите блаженно спят. И как няма да спят, когато разбиращите дипломати са предсрочно пенсионирани, а външния ни министър си вее полата по Щатите и Европа и предизвикава съжалителни усмивки и събличащи погледи. За разузнаването да не говорим - то отдавна е унищожено и в този момент се управлява от един ефрейтор, който си има представа от разузнавателна работа толкова, колкото Грую от Владая от китайска философия.

И така - нашите се превръщат в жертвените агнета. Либийските служби бързо разбират, че трябва да забравят "английската" и "еврейската" нишка в разследването - ако се разкрие истината, последиците за тях ще са още по-неприятни. И използват това, което им е под ръка - изтръгват с изтезания необходимите им признания и скалъпват този процес, чиято единствена цел е да заглуши недоволството и да покаже силата и решимостта на либийската държава.

По-интересно е как после се развиват нещата, но спирам, за да не отегчавам прекалено аудиторията.

@De4ev,

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">А от посолството всеки ден им е изпращан маникюрист, гримьор и т.н. Искали само натурални скокове да пият.... Не мисля че това е правилното държание ( е аз не съм човека, който ще ги съди, но изразявам мнение все пак)... Също така всеки месец ги посещават роднинте им (летят от България). И всичко това на разходите на бълграрския данакоплатец....

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Много глупост бе момче! Нали знаеш колко километра делят посолството ни в Триполи от затвора в Бенгази! Тая твоя приятелка да не си я хванал някъде из ромските квартали???[:D]

7. Member
    Тук е от
    Jan 2003

Добре, в крайна сметка кога ще ги.. екзкутират?

Аз ПО-ПРИНЦИП съм за смъртните наказания. Другото е ненужен разход на средства. ПО-ПРИНЦИП, нямам предвид медиците. За тях ми е все едно, понеже разхода (надявам се) ще е за сметка на Либия.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

User25 - както виждам и тук незнаеш - какви са калпавите ни мигове

Миг 25 ли - който вдига 3000 км/час , миг 29 ли, който всява ужас на всички пилоти , су 37 12 бр. - купени наскоро които могат да спрат без проблем всякакво нашествие на турска армия , ( доказано от специалисти )

Апах 46 ли или Ка 50 - черната акула - това че незнаеш каква армия имаме - не се изказвай компетентно моля те

имаме армия , ама пълководци липсват - пълководци с "нещо" в гащите си .

иначе за рутване - либия не е държава с добро въоръжение , няма да е проблем за нашите ако тръгнат.

Това е само констатация - не предложение .

10. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<font color="orange">При наличието на няколко такива теми, като 2 от тях са пуснати от 1 човек, заключвам темата, тъй като в случая формата "дискусия" е по-подходяща, отколкото "анкета"!

Отговорите по темата призовават към насилие, което е наказуемо според българското законодателство.</font id="orange">

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Дом за нашите деца
    От tannoy във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 19-02-07, 17:51
  2. Още един разстрел (в центъра на София)...
    От BerkStock във форум Коментирай новина
    Отговори: 2
    Последно: 10-09-05, 10:17
  3. Нашите на РАЗСТРЕЛ
    От lud1 във форум Коментирай новина
    Отговори: 20
    Последно: 12-05-04, 13:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе