Използвате ли техните услуги или разчитате на други куриерски фирми. Патили ли сте си от пощите и разигравали ли са ви достатъчно?
Използвате ли техните услуги или разчитате на други куриерски фирми. Патили ли сте си от пощите и разигравали ли са ви достатъчно?
Амиии... Трудно ми е да гласувам.
За България почти винаги използвам Български пощи.
За чужбина често частни куриери.
Мудна работа.. бавят ми пратките по 1 месец..
Използвам само куриери и за страната и за чужбина..
Чрез тях получавам много коренспондеция, но почти нищо не пращам.
това е една от най-бавните услуги на земята...не мога да разчитам на тях, затова когато е нещо важно го пускам по куриер
Много рядко нещо пристига и ако пристигне ако не е препоръчано липсва или (колет пратка )както казвате наистина много бавни
Ами, ако искате да "затриете" нещо - пратете го 2-3 пъти по пощата. Гаранция, че ще се загуби!
Много са скъпи и :
"Възможно най-бюрократичната институция"
една случка от личния ми опит:
В един ден ми се налага да изпратя 2 пратки:
1. 3 CD-ROM Media -до Русе
2. ISA FM Tuner - до Щирока Лъка, Смолянско..
решавам, че ще ги пратя по "Бълг. Пощи" ЕАД...
отивам в близкия клон и се започва:
писане, писане, писане - един час писане - изпратих ги с наложен платеж и обявена стойност(за да не се "загубят")..
за 2 пратки трябваше да напиша 24(СЛОВОМ : двадесет и четири ПЪТИ) моя адрес, ЕГН-то ми, данните от моята ЛК и адреса, и имената на получателите......, и адреса им.. ?????
... тогава разбрах защо сме зле, а пък США защо са толкова добре - гледал съм оня филм с Т.Ханкс, дето имаше един "робот", дето сортираше пратките....[B)][V][B)]
- ФАК !!! - (навремето един англичанин дойде до село и попита: - Защо вашите патки псуват ?? - аз : - Те викат "па-па, БЕ" - той : викат "фъцк, fucckk" - но комент..)
Не са съвсем чиста вода ненапита, но стават ......
И лошо да е пак си е наше.Все пак има и по лоши пощи.
Това беше за успокоение на няки които са си изпатили вече.