До преди година, две и бях върл фен, но от как доктора ми каза, че е противопоказна за женската психика съм я отказала нацяло. Изпълнителите й ми образуват нерви, а изпълнителките ме комплексират... []
До преди година, две и бях върл фен, но от как доктора ми каза, че е противопоказна за женската психика съм я отказала нацяло. Изпълнителите й ми образуват нерви, а изпълнителките ме комплексират... []
слушах чалга ама последно време не ми остава време да слушам почти никаква музика.
иначе всички ми се чудят на любимата плейлиста:
чалга + rammstein + him
отскоро и evanescence
Само ако не мога да изляза от мястото дето са я пуснали.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Aко "певиците" пеят голи става.
<div align="right">Originally posted by kafka - 10/08/2004 : 19:04:17</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
//off
Щото само за това ли стават?
Отговор No.5
//offtopic
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Aко "певиците" пеят голи става.
<div align="right">Originally posted by kafka*-*10/08/2004*:* 19:04:17</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Кое "става" бе, бате? [:D] Ако е това, което си мисля - не е нужно да пеят...[:P]
Трябва да са ме вързали, за да слушам такова нещо, но и това не е сигурно, че ще издържа....прегризвам въжетатата и бягам далечеееееее.....
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Отговор No.5
//offtopic
<div align="right">Originally posted by kafka*-*10/08/2004*:* 19:04:17</div id="right">
Кое "става" бе, бате? [:D] Ако е това, което си мисля - не е нужно да пеят...[:P]
<div align="right">Originally posted by Raid*-*10/08/2004*:* 20:37:39</div id="right">
Мдам, ако пеят... по-лошо
Имаше едно време един лаф, как руснаците аплодирали Катя Ритонката - "Тьi не пой, только ходии, ходиии..." [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Имаше едно време един лаф, как руснаците аплодирали Катя Ритонката - "Тьi не пой, только ходии, ходиии..." [:D]
<div align="right">Originally posted by Slero*-*10/08/2004*:* 22:09:13</div id="right">
//offtopic
Малко уточнение:
Концертът е в Тбилиси. След четвъртия бис Катя излиза и казва:
- Ну, извините, друзья, я просто больше не могу петь!
А един мустакат чичко от първия ред изрича крилатата фраза:
- А ты и не пой! Ты только ходи - туда-сюда, туда-сюда...
[:P]
Слушам денонощно..... Тва е поезията на 21,22 & 23 век....
Не знам дали има и шести вид ама аз съм точно такъв вид,защото слушам всякаква музика по всяко време на денонощието,стига тя да ми допада в дадения момент! Може да ме наречете и музикален помияр (май така се наричаха тези хорица) [:D]
абе хора какво толкова мразите поп-фолка.. немога да ви разбера). Тиа дето толкоз плюят по чалгата чак ми се струват смешни.. Това са някакви такива приумици от едно време, когато чалгата беше циганска, обаче сега е на савсем друго ниво...
Аз пък да ви кажа за мен метъл-а е 10 пъти по скапан.. някои си там се дере да крещи а аз ще го слушам.. от тиа само се изнервям.
А вие дето слушате чалга само ако сте вързани - Ми къде се забавлявате бе хора ?! Щото аз като ги гледам металите.. съберат се в някои градинка, напиат се с бира, а жените са едни сас гащеризони и гримирани като за погребение.. докато чалгаджииките по крачмите са някви опънати, издокарани...
Не че казвам нещо лошо.. ама какво толкова не ви харесва на чалгата..
Аз като седна на маса с приатели и приателки не виждам по подходяща музика от поп-фолка..
Иначе по принцип си слушам dance и euro-techno, но иначе МЕ КЕФИ ПОП-ФОЛК-а...
може чалгаджииките да са тъпи, може музиката да тъпа ама като се съберем на маса няма друга музика която да ти деиства така развеселяващо и да те накара да си отпуснеш душата
А за тиа дето толкоз не слушат чалга имам една друга мисъл над която да се замислите:
пречат ли компютрите за воденето на нормален живот ?!
Жорка, слушай си чалга, man. Никой нищо няма да ти каже или класифицира. Въпроса на анкетата е зададен дали слушаш или не слушаш. Никаде не е упоменато, че трябва да има единомислие по него.
Кой к`вот душа му желай.
Относно въпроса ти в края на поста - ако махнеш риториката е достоен на нова тема. Е, там вече консенсуса ще се търси, но ще има гръм и мълнии докато се намери.
Eдно от нещата, които не ми харесват в чалгата е, че се отразява пагубно на психиката на тези дето я слушат. Сред тълпата те просто си личат. А проговорат ли, вече е ясно. Причината да се слуша чалга е в липсата на елементарно и не само музикално възпитание. Това ми е мнението, като допускам, че може и да греша, ама едва ли.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Eдно от нещата, които не ми харесват в чалгата е, че се отразява пагубно на психиката на тези дето я слушат. Сред тълпата те просто си личат. А проговорат ли, вече е ясно. Причината да се слуша чалга е в липсата на елементарно и не само музикално възпитание. Това ми е мнението, като допускам, че може и да греша, ама едва ли.
<div align="right">Originally posted by ru-boy*-*11/08/2004*:* 18:43:39</div id="right">
Това за пагубното действие има различни гледни точки.. за тиа дето слушат чалга, метала е пагубен... Но мисля че си донякаде прав.. незнам дали музиката оказва влияние на човека или просто върлите фенове на чалгата имат някакви общи белези.. Ама трябва да се намери златната граница...![]()
И аз все пак мисля че повечето от вас слушат поп-фолк от време на време, само че не го казвате..![]()