Страница 2 от 7 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 104

Пушите ли ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Пушите ли ?

не, не пуша и се радвам, че е така [:D]

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    гр.София

Пушите ли ?

Отказах ги преди 2 години.Пушех по 2 кутии на ден.Като си помисля колко цигари съм изпушил,ми идва да се ритна отзад.В момента имам непоносимост към цигарите...направо ме отвращават.Много съжалявам,че съм пушил,но какво да се прави...никой не е съвършен[:D]

4. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Пушите ли ?

Аз съм като Mr.TECHNO, само че пушех активно до преди 11 години, в продължение на 7-8... после ги отказах... от тогава и досега мога примерно половин кутия на вечер да изпуша, ако ми се иска, и на другия ден да не се сетя за цигари, и така в продължение на месеци. Не ме питайте как го правя - НЕ ЗНАМ, просто при мен е така...

5. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Пушите ли ?

евала prt

много се кефя, че в повечето от любимите ми заведения вече мога да ходя без да се налага да си проветрявам якето след това на балкона.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Пушите ли ?

Непоносимост към цигарите.

Иначе съм пробвал защото съм на принципа че човек трябва от всичко да опита.

7. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

Пушите ли ?

- Да, по МНОГО !!!

и

- Смятам да пропуша.... ОЩЕ ПОВЕЧЕ !!!!!!

хаха - като ме хване рака - вие непушачите ще ми плащате за лечението - ХАХАХА !

а иначе резултата от лечението е ясен - ама всички сме затам..[:D][:D][:D]

и един виц:

доктор пита пациент:

- Пушите ли ?

пациента:

- Следобед пуша по 60 цигари.

доктора:

- Следобед, а сутрин ???

пациента:

- Сутрин кашлям докторе...

8.  

9. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Пушите ли ?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">евала prt

много се кефя, че в повечето от любимите ми заведения вече мога да ходя без да се налага да си проветрявам якето след това на балкона.

<div align="right">Originally posted by laMARTIN*-*06/01/2005*:* 20:40:58</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Пробвал ли си го наистина? Защото има три типа заведения, в които аз ( а и повечето хора) влизат:

1. Сутрешното кафене (понякога), където да си изпия кафето и да прегледам вестника

2. Обедното - където хапвам нещо.

3. И вечерното, където със семейството или компания (приятел) отивам да изпия едно две питиета, да се отпусна или просто да вечеряме.

И ако в първия и втория случай човек може да се изолира и да прекара сам, то как ще постъпиш в третия, когато си отишъл заради компанията преди всичко???

Ако сте предимно непушачи, ще влезете в съответния салон, а този - пушача, дето е душата на компанията ще изгоните??? Или обратното??

Не се ли търси още един начин хората да се изолират и разделят по още един признак? И не се ли правим отново на по-големи католици от Папата? И по-близки с Брюксел, отколкото с Истанбул???

Мислете бе хора в каква страна живеем!

10. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    гр.София

Пушите ли ?

Цигарите не са свързани толкова с рака,колкото с хронични сърдечно-съдови и белодробни заболявания.Рака идва и те отнася за кратко време,докато другите благинки те морят с години.[8D]

11. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

Пушите ли ?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Пуша, та пушек се вдига![!]

Онзи ден влизам в едно кафене, с две зали - за пушачи и за непушачи. В залата за пушачи пълно, народа си пие кафето и си прави лафа. А в другата зала пусто и студено като в пещера. Е как да влезеш, сам е скучно.

<div align="right">Originally posted by Lupus*-*06/01/2005*:* 08:47:55</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

съгласен - напълно :

абе той А.Слабаков много добре си го каза - цитирам по памет:

" - Не може(Аре Стига Бе) малцинството да приема закони в ущърб на Съществуващото Мнозинство !!! "

извинявам се за перифразата - тя е неизбежна, понеже и аз пуша - ерго съм неБЕЗПРИСТРАСТЕН - т.е. пристрастен съм ...

......пушачите са МНОЗИНСТВО - ерго ние трябва да Ви казваме : " - Ние не ви пречим, непушете си на чист въздух... и т.н., и т.н... "

егати демокрацията !

обаче проблема е в това, че пушачите са ПО-Толерантни !

от скапаните непушачи...

по-правилно е малцинството от непушачи да си направи заведения за непушачи и да не влиза в заведенията за пухатели.

е да, ама в заведение за непушачи е тъпо - там няма интересни хора, пълно е с комплексари и луди ......

аз досега не съм видял "стара мома" която пуши. Обаче съм видял МНОГО стари моми въздържателки - хе хе

същото се отнася и за алкохола/донякъде.

....

аз предлагам кварталното кафе с 3 маси да сложи табела на вратата :

- ЗАБРАНЕНО ЗА НЕПУШАЧИ !!!!!!!!!!!!!!!

между другото - има прецедент - спомнете си за с.Гела, което забрани достъпа на UK туристи - без да влиза в разрез с действащото законодателство - хехе

в края на краищата - всеки собственик на нещо има право да ограничи достъпа на други "неща" до собствеността си - дори май изпълнителната власт е длъжна да му съдейства за това негово право - нали все пак е данъкоплатец ?

.....

следва продължение...

12. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Пушите ли ?

Всеки трябва да има право на избор! И всеки сам си прави сметката дали да направи компромис ( пушача - да не пуши и да седне в салона за непушачи или непушача да седне в салона за пушачи). Но ако някой не иска да диша цигарен дим (независимо по каква причина), то той има това право и трябва да има място където да го упражни.

В семейството ми никой не пуши и лично аз винаги бих предпочел заведение където не се пуши. А бе... както е казал народа: "За всеки влак си има пътници"

13. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

Пушите ли ?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Цигарите не са свързани толкова с рака,колкото с хронични сърдечно-съдови и белодробни заболявания.Рака идва и те отнася за кратко време,докато другите благинки те морят с години.[8D]

<div align="right">Originally posted by Caesar*-*06/01/2005*:* 21:46:17</div id="right">

за съжаление си прав:

ето един цитат, който казва, че lung cancer е доста рядък :

<font color="blue">Lung cancer rates among men kept climbing from a rarity in 1930 (4/100,000 per year) to the No. 1 cancer killer in 1980 (72/100,000) in spite of an almost 20 percent reduction in smoking.</font id="blue">

източник: http://www.lenntech.com/Periodic-cha...ents/Po-en.htm

значи - основно пушачите умират от болести на Сърдечно Съдовата Система( доста общо понятие - ако някой умре от инсулт - пак удар- пак сърце)

е да де, ама в БГ май смъртноста от инфаркти/инсулти е около 54%, т.е. > 50% - къде тогава набъркваме ПУШЕНЕТО със неговите СМЕШНИ 72/100 000 случая на белодробен рак ....

е докторите казват, че пушенето увеличава рисковете за ССЗ и хипертония, но не дават статистика за пушачи/непушачи - дават статистика за 54% умрели българи от ССЗ(сърдечно-съдови заболявания) - и какво ??? - щом пушачите са повече - ерго цигарите са виновни ??

вместо послеслов:

- когато зачета някъде за вредата от цигарите - просто си припомням старците от детството ми, дето едва ли не единственото забавление им беше да "изпият" по някой тютюн..

..е, всичките си отидоха...[!] - ерго - цигарите са вредни !!!

както беше казал някой:

" - Дръжте си годините - Дайте си ми цигарите ! "

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Пушите ли ?

Да бе, той 'щото въздуха дето го дишаме е кристално чист, че сме се хванали за цигареният дим. Ай сиктир!

P.S. Онзи ден, докато чаках на пешеходната пътека, един ТИР ме опуши сигурно за 100 стека цигари занапред... ма няма да сложат филтър на ауспуха, ми ще забранят цигарите... какво ли да говоря... "аре у лево". []

16. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Пушите ли ?

Странно, но се оказа че и без това малкото пушачи в компанията успяват да изкарат няколко часа без да пушат, и за това много се радвам за тях

17. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

Пушите ли ?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Странно, но се оказа че и без това малкото пушачи в компанията успяват да изкарат няколко часа без да пушат, <font color="red">и за това много се радвам за тях </font id="red">

<div align="right">Originally posted by laMARTIN*-*06/01/2005*:* 22:58:33</div id="right">

ами радвай се за тях - ЩЕ ТЕ НАДЖИВЕЯТ !!!!

това горното го казах само заради хумора - не от някаква злоба или подобни - напротив - ЧНГ и да сте здрави !!!

18. T
    T е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002

Пушите ли ?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако сте предимно непушачи, ще влезете в съответния салон, а този - пушача, дето е душата на компанията ще изгоните??? Или обратното??

<div align="right">Originally posted by Lupus*-*06/01/2005*:* 21:42:14</div id="right">

И откъде го избистри това следствие, че щом е пушач, значи е "душата на компанията"??!

Аз съм твърдо против пушачите, които опитват да натрапват вредните си навици на останалите. Особено след като това вреди на здравето на последните. А това за мнозинството е пълна смешка. В някои квартали и крадците са мнозинство, да вземем да го приемем за нещо нормално? Не казвам, че всички пушачи са такива, но просто има някои, които са върха на арогантността. Разбира се, те винаги са получавали съответното поведение от моя страна.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 7 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 21
    Последно: 26-10-13, 21:00
  2. Какви цигари пушите?
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 77
    Последно: 03-04-12, 14:56

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе