Винаги ги гледам, че даже имам и любими...баси само аз май ги харесвам...хихихи[:D]
btw що мога да гласувам по 2 пъти това май не е много честно!
Винаги ги гледам, че даже имам и любими...баси само аз май ги харесвам...хихихи[:D]
btw що мога да гласувам по 2 пъти това май не е много честно!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">btw що мога да гласувам по 2 пъти това май не е много честно!
<div align="right">Originally posted by MoPcKu*-*25/03/2005*:* 15:48:28</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
вече не можеш[]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Търся си Ad-Remover за моя телевизор..
<div align="right">Originally posted by DeathKnight*-*20/04/2005*:* 17:14:05</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
...с update на дефинициите twice per day....
естествено, че гледам !!!
защо, ще попитате ???
ами - отговора е много прост.
за да знам какво да НЕ си купувам!
логиката?
ето я и логиката:
имаме 2 броя конкурентни продукти - да приемем, че са на еднаква цена:
продукт №1 се рекламира интензивно(значи производителя има и разходи за реклами(ГОЛЕМИ разходи) - ерго продукта е БОКЛУК).
продукт №2 не се рекламира на пазара, но присъства на същия вече 5-6-10-20 години... (значи, парите спестени от реклама са вложени в поддръжката/усъвършенстването на продукта..).
....сетих се, навремето по една телевизия вървеше следната "реклама" :
"<font color="red">Advertising - your right to choose</font id="red">!!!"
Иска ми се да дам два вота:
1. Някои много ми харесват
2. Удобен момент да отида до офиса
Май второто има превес [:D]
Ами какво да кажа? Все по-вече стават грубите , наглите , лъжливите и направо гнусните реклами. Най-лошото е ,че не се съобразяват с времето на излъчване. Разни червеи , газове в стомаха , тежес в стомаха , дамски превръзки , простати и ходения до тоалетна и всякакви такива. Малко грубичко става май вече. Аз лично най-много гледам Картун Нетуърк. Няма реклами и не е натоварващо изобщо.
Телевизиите станаха отдавна комерсиални до посиняване.
Господари на ефира - старт (според жена ми аз не гледам такива "идеални" водещи) 20.00. 20.15 - 20.20 - реклами.20.20 - 20.25 предаване.20.25-20.30 реклами.20.30 финал. И като прибавиме и 3 танца на клито.....те(познавам ги и двечките) и ето ти чисто предаване около 17 мин.
Аз ще отказвам телевизията.
Без хапчета разбира се.
Благодаря за вниманието и ПИЙТЕ САМО ШВЕПС[:D]