Аз гледам с MicroDVD 1.2 и съм много доволен. Другите програми все имат някъкъв дефект и/или недостатък. []
Аз гледам с MicroDVD 1.2 и съм много доволен. Другите програми все имат някъкъв дефект и/или недостатък. []
BSPlayer - размер, ресурси, възможности, никакви забележки... какво повече...
и аз съм с BSplayer но не ми харесва,преди бях с микродвд и е по добър според мени от REDLIGHT също съм доволвн
С Radlight. И за да не пита някой за кодеци в друга тема - с K-Lite Codec Pack съм (http://www.k-lite.tk/)
n.player ;
WMP ;
И ако и с тях не трагне някой филм с BSplay .
Кодека ми е ffdshow .
nplayer наистина е СУПЕР! (особено с watercool skin). Единствен недостатък - не чете всички субтитри (1-2 на 100). Много ми е чудно как някой би предпочел Radlight пред nplayer - нека обясни. []
BS Player e супер (Classic skin), но много ме ядосва 1 бъг - режи началото на субтитрите и ги наслагва върху края - много тварещо! Пичът обеща да го оправи и ся чакам [:D]
mvplayer e готин като функционалност, но много бъгав - най-готините скинове се бъгват най-много.
nplayer!
и
K-lite codec pack - супер е!
BSPlayer и K-Lite Codec Pack. Харесва ми поддръжката на 2 дисплея в BSPlayer-а. Освен това се управлява добре от SlyControl. Колкото до наслагването на субтитрите - дефинирал съм му бутони за увеличаване/намаляване на шрифта и лесно ги докарвам така, че да се съберат на екрана.
с BS Player и Zoom Player. Има едно филм4е, дето другия плеур го пейва на черен и тоя плеър го пуска
Аз съм с Radlight и досега не съм имала проблеми:-))
Най-добрият плейър по мое мнение е Media Player Classic 6.4.x.x - модификация на майкрософтския с много полезни екстри за напреднали, като избор на кодеци за рендер, промяна на мерит на кодеците, разтегляне на филма по височина и дължина (промяна на аспекта) и т.н. Едно малко бижу с две думи.