Ако имате телевизор може да гласувате. Ако нямате - пак има какво да отбележите []
Ако имате телевизор може да гласувате. Ако нямате - пак има какво да отбележите []
Що за въпрос ?
Как може да не гледаш реклами, като по най-гледаната телевизия те запълват всяка междинка между отделните кадри
би трябвало да има въпрос "НЕ много ги мразя щот са олигофренски"
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Що за въпрос ?
Как може да не гледаш реклами, като по най-гледаната телевизия те запълват всяка междинка между отделните кадри
<div align="right">Originally posted by Zetle*-*19/02/2005*:* 02:34:44</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">А по ново телевизия са много по зле с рекламите. Е ти може и нея да я имаш за най гледана и затова така да казваш. На БТВ са поносими рекламите, но по нова са мноого досадни.
Този въпрос го бях задал по подобен начин, но с друга цел
По принцип не гледам телевизия, много рядко ми се случва. Обаче има реклами, които стават култови - например "О-о, Пепи" и "О-о, бай Вълчо" [:D] на тях им се кефя не защото ми харесват особено, а защото има закачка към публиката.
В края на краищата, целта на една реклама е да е запомняща се. В този смисъл, и тъпите на пръв поглед реклами вършат работа - дори в някои случаи много добра. Всичко зависи от целевата аудитория и начина, по който е адресирано посланието към нея.
Ако трябва да направим едно обобщение на телевизията в днешно време , то би трябвало да кажем , че тя е предимно комерсиална, а що се отнася до рекламите - те са чрешката на тортата в комерсиализма.
Телевизия не гледам. Но преди година си записах на компютъра рекламата на "HONDA ACCORD" и често си я пускам. Невероятна е! []
Хубаво е, че има реклами, нали и до кенеф трябва да се ходи.
Какви реклами - аз жена си не поглеждам[V]
Но няма лошо - някой да ги гледа.........
за това ги правят я............[]
Канала че го сменям, докато свършат, е много ясно. Обаче взе да ми се амортизира дистанционното, то през 5 минути реклами бах!
реклами гледам и слушам - все пак са ми работа + хоби
Ето моите идеи за някои реклами [:D]
http://english4u.hit.bg/adds/
Дайте още предложения !