СА "Д. А. Ценов" - гр. Свищов - 1998г. - 2003г.
СА "Д. А. Ценов" - гр. Свищов - 1998г. - 2003г.
ВПИ Шумен(сега незнам как се казва) - 1979,специалност химия,без диплома.Мислех да не си признавам,заради поговорката за зеления кон и даскалите,но нямам практика като такъв нито ден.Цял живот си бях и съм си музикант.
![]()
ТУ - София, Комуникационна техника и технологии
При мене се случи да започна във ВМЕИ-Варна през 1986,а да завърша ТУ-Варна през 1991(направихме преврат,специалност ТМММ. Техническото ми образование обаче има по-ранно начало - 1980 -Мехотехникум,ДВГ и преминава през ШЗО-Плевен-пак автомобилна специалност
. След тези 11 години техн.образование обаче,държавата реши, че няма нужда от инженери и ни остави на улицата.За което постоянно съжалявам и обмислям да се върна по-близо до техниката.
Старо куче!Първоначално публикувано от llll
А помниш ли пета зала?
ВТУ "Ангел Кънчев" - Русе, 1989 - 1993
специалност "Изчислителна техника", специализация "Компютърни системи и мрежи"
Първоначално публикувано от Lupus
Че кой не помни най- посещаваните "лекций" ? Бира, карти, табла.... всестранна подготовка
![]()
ТУ- Варна спец. компютърни системи и технологии - бакалавър 2003 г. и спец. компютърни системи и мрежи - магистър 2005 г.
ВТУ "Ангел Кънчев" - Русе , Компютърна техника и технологии, 1993-1998
ТУ-София, 2002г, Топло- и ядрена енергетика
УНСС - София 1996, Счетоводство и контрол
Че и ти личи !Първоначално публикувано от А.Петров
Ей, момко, прекалил си тази нощ. Ако имаш още подобни изказвания, сериозно се замислям дали да не си отнесеш бананчето, нищо че не им е сезона :knuppel2: