edited
ИУ-Варна Магистратура Информатика 2005г.
EDIT: За тези които не са разбрали потребителското ми име тук TODD_BG вече не го ползвам а ползвам сегашното TODD така че ако някой иска да ми пише лично съобщение да го прави на последното. (Преди две години името беше заето за разлика от сега )
ИУ Варна, счетоводство и контрол 1997-2001
Университет на Ница Софиа Антиполис - Управление и Маркетинг в Хотелиерство и Ресторантьорство 2001-2006
ВМЕИ "Ленин", ФКТТ, катедра "Радиотехника" 1985-90 г.
Много съм доволен от образованието, което получих там, наистина се подготвяха специалисти, въпреки немалкото идеологически дисциплини... сега ТУ вади всякакви специалисти - икономисти... за юристи не съм сигурен... все пак трябва да има някакво профилиране... лично мнение.
УНСС - Стопанско управление и администрация
Тъй като човек се учи докато е жив, тая година се реших да запиша и една информатика в ПУ "Паисий Хилендарски"
ТУ Варна, випуск 1995-2000, специалност Компютърна техника и технологии, магистър-инженер.
Софийски Университет, магистър по математика, специализация механика.
Бяхме първия випуск магистри на СУ, по системата на Сендов.
През много далечните 1969-1974 г. Съдейки по постовете на тези преди мен посочили година на завършване, май аз съм най-стария кокал тук.
Но ние старите кокали струваме теглото си в злато!
Навремето не записах ВМЕИ - София, специалност изчислителна техника (бяха ме приели на първо класиране) само защото ме беше страх от чертането.
Ама май всичко е от желязото в кръвта, а?
ТУ Габрово, специалност "Електроснабдяване и електрообзавеждане" 2002г, магистър
Софийски Университет, магистър по математика, специализация алгебра.
Съобщителна и осиг. техника и системи - НВУ Велико Търново - магистър
ФКСУ - спец. КСТ( магистратура) - ТУ София
Софийски Университет, Богословски факултет. 1992-1997.
Аз понеже още не съм завършил ще ви кажа къде уча.
Уча във ВТУ Тодор Каблешков София (бившето ПЖИ)
специалност транспортна техника и технологии