edited
ИУ-Варна Магистратура Информатика 2005г.
EDIT: За тези които не са разбрали потребителското ми име тук TODD_BG вече не го ползвам а ползвам сегашното TODD така че ако някой иска да ми пише лично съобщение да го прави на последното. (Преди две години името беше заето за разлика от сега)
ИУ Варна, счетоводство и контрол 1997-2001
Университет на Ница Софиа Антиполис - Управление и Маркетинг в Хотелиерство и Ресторантьорство 2001-2006![]()
ВМЕИ "Ленин", ФКТТ, катедра "Радиотехника" 1985-90 г.
Много съм доволен от образованието, което получих там, наистина се подготвяха специалисти, въпреки немалкото идеологически дисциплини... сега ТУ вади всякакви специалисти - икономисти... за юристи не съм сигурен... все пак трябва да има някакво профилиране... лично мнение.
УНСС - Стопанско управление и администрация
Тъй като човек се учи докато е жив, тая година се реших да запиша и една информатика в ПУ "Паисий Хилендарски"![]()
ТУ Варна, випуск 1995-2000, специалност Компютърна техника и технологии, магистър-инженер.
Софийски Университет, магистър по математика, специализация механика.
Бяхме първия випуск магистри на СУ, по системата на Сендов.
През много далечните 1969-1974 г. Съдейки по постовете на тези преди мен посочили година на завършване, май аз съм най-стария кокал тук.
Но ние старите кокали струваме теглото си в злато!
Навремето не записах ВМЕИ - София, специалност изчислителна техника (бяха ме приели на първо класиране) само защото ме беше страх от чертането.
Ама май всичко е от желязото в кръвта, а?![]()
ТУ Габрово, специалност "Електроснабдяване и електрообзавеждане" 2002г, магистър
Софийски Университет, магистър по математика, специализация алгебра.
Съобщителна и осиг. техника и системи - НВУ Велико Търново - магистър
ФКСУ - спец. КСТ( магистратура) - ТУ София
Софийски Университет, Богословски факултет. 1992-1997.
Аз понеже още не съм завършил ще ви кажа къде уча.
Уча във ВТУ Тодор Каблешков София (бившето ПЖИ)
специалност транспортна техника и технологии