Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 30 от общо 30
Like Tree2Одобрявам

Технополис Vs Техномаркет

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

У нашто селу мога да ви кажа как е в хоремага на ъгъла на 1-ви и 2-ри калдаръм и гаража на бай Петко, приземен, със сезонно охлаждане, без джамове... Упс!служването е на ниво, особенно от на бай Петко снаха му - кака Нена с гулемити ненки - па на 'оремага чекам на опашка за един червалък 2 часа... [][][]

2.  

3. Тук е от
    Mar 2004

Според мен няма значение в кой от двата хипермаркета ще пазарувате .Разликата е в това ,че като идете в Технополис продавачите се опитват да ви пробутат правилната марка (това което внасят),същото е и в Техномаркет. Далаверата е в това да се следи кое кой го внася и съответно от там да го вземете и да спестите примерно 10лв или да чакате промоция.

Според продавачите от Техномаркет примерно "JVC" нищто не струва и "Panasonic" e много по-добро , а пък според тези от Технополис "Panasonic" за нищо не става .

[]

В Технополис е по-лесно да ви излъжат да купите нещо, което не струва защото продавачите минават през специално обучение (малко прилича на промивка на мозък) и получават бонуси ако продават това ,което трябва .[]

4. Тук е от
    Feb 2001

Техномаркет: ужасен сервиз! Купуваш фото Samsung A6, работи 3 дни, даваш го за ремонт и престоява в сервиз 5 месеца! След няколко е-mail-а дирекнто до Самсунг, им посдърпаха ушите, но резултат никакъв. Чашата преля когато тръгнаха да го сменят с друг неработещ и престоял незнам си колко време в сервиз фотоапарат, телефонен разговор с Комисията по търговия и защита на потребителите (http://www.ktzp.bg/) и .... опала смениха го с нов. Трагична история.

5. Тук е от
    Sep 2005

Re: Технополис Vs Техномаркет

и двата магазина са гола вода.
    като персонал става въпрос.
    ако се смени персонала с чужденци /което е само фантазия/
    тогава може и да говорим за нещо
    инче бай ганьо ще продължава да ни прецаква-я с цени,я с некачествена стока и т.н

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

А за консултантите...
    Тъкмо преди 2 дни минавах през Технополис; един от "консултантите" беше... дебеличко пишлеменце на не повече от 14-15 години!!!

7. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Цитат Първоначално публикувано от prt
    Така и не разбрах за какво да гласуваме - за сайтовете или за магазините?

Гласувах за Технополис, защото продавач-консултантите там са много по-любезни. Ако не знаят нещо - признават си и питат някой по-знаещ колега.

В Техномаркет - само нагло държане и тъпи препоръки...

За София иде реч.
    И аз съм на това мнение... Още повече сервиза на ...маркета е кооофти
    Най-доволен съм от ДЕНСИ-то, ама при тях не мога да платя в Сф и да ме го доставят в друг град или поне доста трудничко става...
    ...и от МЕТРО - щото връщат пари бързо - това само по Европата съм го виждал :coolsmiley:

Абе дали не трябваше да включите въпросните МЕТРО, ЗОРА, ТЕХНОЛУКС/Аладин, евентуално ДЕНСИ? Поне първите 3 имат доста магазини из страната...

8.  

9. Member Аватара на MoPcKu
    Тук е от
    May 2003
    Живее в
    Бургас

Ние в Бс си имаме Ритони, тия техномаркети са подобие на него ралзиката е в обслужването...ако имате път насам проверете разликата намира се до БИЛЛА!

10. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Варна

Абе за тази пари които им плащат е нормално обслужването да не е 6 ,но ако искаш нещо не ти го отказват ! Наскоро пазарих ТФТ и първите 4 монитора имаха изгорели пиксели ,но продавача без проблем ме обслужи въпреки размотаването (все пак 30+ мин. избирах) !

11. Тук е от
    Nov 2005

абе,аvalanche,кога те обслужваха чужденци,че започна и в България да ги търсиш.Според мен,каквито клиентите,такива и продавачите!Помислете!

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Аз съм по-доволна от Технополис-по-голямо разнообразие, по-добро обслужване, по-добри стоки. За паркинга мога да кажа, че винаги е имало място да паркирам.

13. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Във Варна наистина Техномаркета е като че ли с по-висок рейтинг. Аз се консултирам и на двете места(с променлив успех) и накрая избраното го купувам от там където е най-евтино(обикновено-Метро,където пък консултацията е слаба).

14.  

15. Member Аватара на MoPcKu
    Тук е от
    May 2003
    Живее в
    Бургас

Цитат Първоначално публикувано от Lazar
    Във Варна наистина Техномаркета е като че ли с по-висок рейтинг. Аз се консултирам и на двете места(с променлив успех) и накрая избраното го купувам от там където е най-евтино(обикновено-Метро,където пък консултацията е слаба).*
    Taka e, а преди в Метро те обслужваха, като нормален клиент, а сега....

16. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

преди празниците побеснях в технополиса!!!

отивам, харесвам си dect телефон от витрината, поисквам си го да го взема от един минаващ "консултант", който изведнъж се обръща към хората, с които говори, и които казват "ааа, я и ние да видим някой телефон", вади го и го дава на ТЯХ!!!
    аз си поисквам друг, а се оказва, че този бил последния. разбира се, аз не тръгвам да се циганя ("ама аз пръв си го заплюх"), а просто се обърнах, излязох, купих го от техномаркета и много ще се замисля преди да вляза пак в технополиса.

ето как заради един малоумен "консултант" се губи клиент, а в случая и с нашата популярност нещата се раздуват и ефектът се мултиплицира. да си мислят как да задържат кадърните кадри.... защото в нашата любима родина всички "бизнесмени" искат с трици маймуни да ловят

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Вчерашна случка от софииски техномаркет:
    - харесах си тази пералня. искам да я взема, осигурявате ли транспорт?
    - имаме транспорт, ама на 9-ти може да ви я докараме (след 6 дни). Ама то този модел всъщност май свърши. Чакайте да питам в склада... (звънене)... ааа има 4 бройки, вървете изчакайте пред склада... (след 5 мин пред склада)... ами то всъщност само са ни заведени в компютъра ама още не са дошли.
    - кога ще дойдат?
    - ами до 4-5 дни ще са тук

18. Тук е от
    Jan 2006

Аз лично харесвам повече Technopolis.Първо че подреждането на всичката техника е много по удобно и избора ми се струва че е много по голям.Лично като отидох да гледам за тонколони в Technopolisa имаше си отделно помещение с много голям избор пък в Technomarketa не намерих нищо което да ме заинтригува.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Технополис Ст.Загора
    От batio във форум Черен списък
    Отговори: 35
    Последно: 09-07-13, 12:54
  2. 11% отстъпка в Технополис
    От stenly във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 17
    Последно: 31-03-13, 22:38
  3. HD DVD Player от Технополис
    От shanto във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 5
    Последно: 02-05-11, 17:22
  4. Отстъпка в Технополис
    От swan_ във форум Телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 31-03-08, 15:21
  5. мп3 плеър от технополис ?
    От gggggg във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 8
    Последно: 30-09-07, 12:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе