Надявам се един път за винаги да се уточним.
Гласувай.Има значение[:D]
Надявам се един път за винаги да се уточним.
Гласувай.Има значение[:D]
Pat
Те вече всички са гласува ли.
На списъка който направи Lupus са се записали точно 27 човека колкото са и гласовете.
<font color="blue"><font size="2"><font face="Arial">Добавено</font id="Arial"></font id="size2"></font id="blue">
Тц тц...кога станаха 44 [Wow!]
Кога е тая среща?
Аз съм от Априлци (ако става въпрос за това, дето е между Троян и Габрово), но пак както винаги съм отрупан с работа и сигурно няма да мога да си отида скоро М:-( Много ми се иска да се запозная с вас от Сетком-а, ама май и този път няма да е......
П.П. И къде по-точно ще се събирате (ако е в Априлци)?
Мирише ми или на балотаж или на "коалиция за България" Само да не стане десЕеБЕ че лошо....едно е сигурно - никакви общи управления с мангалите Но и вота не е верен - много ще водят дружки със себе си, но могат да пуснат само един глас....с което определено се нарушават гражданските им права Да се сезира ЦИК!
България - това си ти, тя, той, тя, то! но Българи сме много малко
Аз например не искам на Априлци...много ми е близко
Типичен пример, че много демокрация не е на добо.
Май трябваше мод./админ състава да решим в нарочния форум и да излезем с едно решение.
И аз съм на мнението, че демокрацията в този случай не доведе до добър резултат, но не съм съгласна, че мод/админ състава може да реши еднолично къде да се съберем, защото в такъв случай няма да е среща от цялата страна, а среща на хора или от източна или от западна България.
Трябва да постигнем един справедлив консенсус, за да се съберем все пак всички.