Вижте резултатите от анкетата: Дразнят ли ви хората с нетрадиционна сексуална ориентация?

Гласували
129. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, не ги понасям

23 17.83%
  • Не, всеки има право на избор

29 22.48%
  • Не, докато не ми посегнат

32 24.81%
  • Само когато се изявяват в този форум

4 3.10%
  • Само когато се държат предизвикателно

38 29.46%
  • Аз съм такъв

3 2.33%
Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 34

Дразнят ли ви хората с нетрадиционна сексуална ориентация?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Дразнят ли ви хората с нетрадиционна сексуална ориентация?

Стига сме се дърлили за политика, да поговорим за нещо много по-възвишено - нетрадиционната сексуална ориентация.
    Аз съм толерантен към всякакви вкусове и нагласи, стига те да не пречат на мойте лични, по груб начин де.
    А при вас как е?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re: Дразнят ли ви хората с нетрадиционна сексуална ориентация?

Всеки избира какъв да е ! Това си е негово право и въпрос на Избор !
    Избрах "Не, докато не ми посегнат"
    Не Ви преча, не ми пречете и Вие !

4. Member
    Тук е от
    Sep 2003

.

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Ша въ плющя сичкити наред...

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Мен ме дразни Иво
    Цитат Първоначално публикувано от IvO™
    Ша въ плющя сичкити наред...
    от това по-нетрадиционно (и традиционно за Иво) здраве му кажи

//Пропуснах да гласувам..."Аз съм такъв" - падам си само по жена си

7. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

признавам на всеки правото да има гъбички на краката, но когато не само ми предлага вирулентните си чехли, но и упорито ме убеждава, че е нормално и дори полезно да имаш гъбички и ти на твоите крака, ще заиграе гегата!

8.  

9. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Re: Дразнят ли ви хората с нетрадиционна сек&#

Перверзници такива! Не ви е срам ... Анатема, анатема ....

10. Member
    Тук е от
    Jan 2005

нямам нищо против стига да не ме закачат мен. Щом някои искат да си разширяват отворите да могат да ходят по-лесно до тоалетната то си е тяхна работа, стига да не ме разправят колко било полезно

напълно споделям мнението на FearMe.

11. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Хм. Защо това ми намирисва на изгонването на Гаро и Голямата уста?
    Не съм ги гледал и двете, само чух...
    Не ме дразни сексуланата ориентация гей. Нито бисексуален. Не я намирам нормална и не я одобрявам, но не е от вчера и нерядко даже велики мъже са си позволявали такива отклонения по различни причини - от настройка до форма на разнообразие и лукс. Трудно е да оценя колко точно съм толерантен и дали ако разбера нещо такова да кажем за мое дете няма да го изгоня от къщи. Но определено не мисля, че това е нещо, за което човек трявба да бъде съден, поне не и преди лакомията или алчността например. За които не съдят.
    Това, кеото ме дразни, е формата на поведение пе*ераст. Която може и да няма нищо общо със сексуалната ориентация.

12. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Всеки може да прави каквото иска със своето тяло. Еинствено ме дразни желанието на гейовете/лезбийките да могат да осиновяват деца. Представете си как ще се изгради една нормална личност в такова изкривено семейство... гледайки как татко лупка татко... гнус
    Гласувах с "не ги понасям", не заради тях самите като хора, а заради желанието им да изкарат своето извращение нещо нормално и да го наложат като ежедневие в обществото.

13. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Не, не ме дразнят. Напротив, изучавам ги наблюдавайки от страни поведението им. Разбира се, не ми е приятно да гледам как мъж проявява нежност към друг мъж, някак си го няма естественото химично привличане с отделянето на феромони и всичко стои изкуствено. Докато при жените нещата са доста по-различни.
    Каквото и да си говорим никой не може да обича една жена по-добре от един мъж.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Преди време следях едно предаване по Reality TV - "Cheaters" (Прелюбодейци). Който има съмнения, че половинката му изневерява - обажда се в Cheaters, онези осигуряват наблюдение с детективи, снимат с камери и организират зрелищно "хващане в крачка" на неверника/неверницата. Та имаше доста случаи в които лесбийки искат следене на неверните си половинки от същият пол. Мен ме впечатлиха видимите терзания, страдания и сълзи от изневярата - все едно става въпрос за съвсем нормална връзка мъж/жена.
    Забелязал съм също още нещо характерно при обратните двойки - и при мъже и при жени. То е че сигурно поради трудното намиране на така мечтаната половинка от същият пол - най често единият подлага на нечувани унижения или използвачество другият. И тъй като унижаваният няма голям избор - си трае и търпи. Гадна работа....

16. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Според мен би трябвало да се уточни какво се разбира под "нетрадиционна сексуална ориентация".
    От отговорите които прочетох дотук, явно се имат предвид сексуални отношения (или по-точно "сношения" ) на мъже с мъже и жени с жени. Именно от такава гледна точка дадох и мнението си - дразнят ме , само когато се държат предизвикателно.
    Но има и други с "нетрадиционна сексуална ориентация" - некрофили, педофили, сношаващи се и с животни - такива за мен са пълна отврат и измет заслужаващи психиатрично заведение

17. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Re: Дразнят ли ви хората с нетрадиционна сек&#

Не ме дразнят.
    Тези ,който не се показват такива,заради мода или нещо подобно,обикновено трудно ги разбираш,че са такива.
    Обикновено са и доста интелигентни.
    Всеки е свободен да бъде(и се показва) какъвто иска,стига да не пречи на околните.
    Подкрепям мнението на Ско за отглеждането на деца,но все пак - въпрос на гледна точка.

p.s.уточнявам:говоря за хомосексулни индивиди.

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Обратните с нещо ми заприличват на циганите - преди и двете съсловия бяха подтискани, не смееха да се афишират какви са, що са, бяха по-ниски от тревата. Сега, когато има вече някаква свобода и толерантност - качиха ни се на главите! И цигани и хомо...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос към хората с IP камери
    От FearMe във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 23-10-09, 01:25
  2. Тест за професионална ориентация?
    От Cko във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 20-08-08, 12:24
  3. Отговори: 75
    Последно: 26-06-07, 16:53
  4. Държавата срещу хората
    От BerkStock във форум Коментирай новина
    Отговори: 26
    Последно: 13-07-05, 23:36
  5. За хората с Chaintech GF4Ti4200 128Mb...
    От Domin във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 4
    Последно: 10-09-02, 03:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе