Стига сме се дърлили за политика, да поговорим за нещо много по-възвишено - нетрадиционната сексуална ориентация.
Аз съм толерантен към всякакви вкусове и нагласи, стига те да не пречат на мойте лични, по груб начин де.
А при вас как е?
Стига сме се дърлили за политика, да поговорим за нещо много по-възвишено - нетрадиционната сексуална ориентация.
Аз съм толерантен към всякакви вкусове и нагласи, стига те да не пречат на мойте лични, по груб начин де.
А при вас как е?
Всеки избира какъв да е ! Това си е негово право и въпрос на Избор !
Избрах "Не, докато не ми посегнат"
Не Ви преча, не ми пречете и Вие !
Ша въ плющя сичкити наред...![]()
Мен ме дразни Иво
от това по-нетрадиционно (и традиционно за Иво) здраве му кажиПървоначално публикувано от IvO™
//Пропуснах да гласувам..."Аз съм такъв" - падам си само по жена си
признавам на всеки правото да има гъбички на краката, но когато не само ми предлага вирулентните си чехли, но и упорито ме убеждава, че е нормално и дори полезно да имаш гъбички и ти на твоите крака, ще заиграе гегата!
Перверзници такива!Не ви е срам ...
![]()
Анатема, анатема ....
нямам нищо против стига да не ме закачат мен. Щом някои искат да си разширяват отворите да могат да ходят по-лесно до тоалетната то си е тяхна работа, стига да не ме разправят колко било полезно![]()
напълно споделям мнението на FearMe.
Хм. Защо това ми намирисва на изгонването на Гаро и Голямата уста?
Не съм ги гледал и двете, само чух...
Не ме дразни сексуланата ориентация гей. Нито бисексуален. Не я намирам нормална и не я одобрявам, но не е от вчера и нерядко даже велики мъже са си позволявали такива отклонения по различни причини - от настройка до форма на разнообразие и лукс. Трудно е да оценя колко точно съм толерантен и дали ако разбера нещо такова да кажем за мое дете няма да го изгоня от къщи. Но определено не мисля, че това е нещо, за което човек трявба да бъде съден, поне не и преди лакомията или алчността например. За които не съдят.
Това, кеото ме дразни, е формата на поведение пе*ераст. Която може и да няма нищо общо със сексуалната ориентация.
Всеки може да прави каквото иска със своето тяло. Еинствено ме дразни желанието на гейовете/лезбийките да могат да осиновяват деца. Представете си как ще се изгради една нормална личност в такова изкривено семейство... гледайки как татко лупка татко... гнус
Гласувах с "не ги понасям", не заради тях самите като хора, а заради желанието им да изкарат своето извращение нещо нормално и да го наложат като ежедневие в обществото.
Не, не ме дразнят. Напротив, изучавам ги наблюдавайки от страни поведението им. Разбира се, не ми е приятно да гледам как мъж проявява нежност към друг мъж, някак си го няма естественото химично привличане с отделянето на феромони и всичко стои изкуствено. Докато при жените нещата са доста по-различни.
Каквото и да си говорим никой не може да обича една жена по-добре от един мъж.
Преди време следях едно предаване по Reality TV - "Cheaters" (Прелюбодейци). Който има съмнения, че половинката му изневерява - обажда се в Cheaters, онези осигуряват наблюдение с детективи, снимат с камери и организират зрелищно "хващане в крачка" на неверника/неверницата. Та имаше доста случаи в които лесбийки искат следене на неверните си половинки от същият пол. Мен ме впечатлиха видимите терзания, страдания и сълзи от изневярата - все едно става въпрос за съвсем нормална връзка мъж/жена.
Забелязал съм също още нещо характерно при обратните двойки - и при мъже и при жени. То е че сигурно поради трудното намиране на така мечтаната половинка от същият пол - най често единият подлага на нечувани унижения или използвачество другият. И тъй като унижаваният няма голям избор - си трае и търпи. Гадна работа....
Според мен би трябвало да се уточни какво се разбира под "нетрадиционна сексуална ориентация".
От отговорите които прочетох дотук, явно се имат предвид сексуални отношения (или по-точно "сношения") на мъже с мъже и жени с жени. Именно от такава гледна точка дадох и мнението си - дразнят ме , само когато се държат предизвикателно.
Но има и други с "нетрадиционна сексуална ориентация" - некрофили, педофили, сношаващи се и с животни -такива за мен са пълна отврат и измет заслужаващи психиатрично заведение
![]()
Не ме дразнят.
Тези ,който не се показват такива,заради мода или нещо подобно,обикновено трудно ги разбираш,че са такива.
Обикновено са и доста интелигентни.
Всеки е свободен да бъде(и се показва) какъвто иска,стига да не пречи на околните.
Подкрепям мнението на Ско за отглеждането на деца,но все пак - въпрос на гледна точка.
p.s.уточнявам:говоря за хомосексулни индивиди.
Обратните с нещо ми заприличват на циганите - преди и двете съсловия бяха подтискани, не смееха да се афишират какви са, що са, бяха по-ниски от тревата. Сега, когато има вече някаква свобода и толерантност - качиха ни се на главите! И цигани и хомо...