http://en.wikipedia.org/wiki/BDSM
с малко разменено буквички![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/BDSM
с малко разменено буквички![]()
Ето, какво ти е в главата от употребата на микромеки продукти...
Deadknight, вианги си ме възхищавал със всестранните си познания най - различни области !!!Първоначално публикувано от DeathKnight
![]()
![]()
Хубаво ли е?Първоначално публикувано от Malone
Хм... Интересна тема. Кара ме да се замисля.
В началото беше ДОС. На правец 8 и след това на 16. Харесваше ми каратеката. После седнах на нахапана ябълка. Хареса ми. След това седнах на прозотрци версия 3.11. Не ми хареса. 95-тата версия на прозорците ми изглеждаше странно и дълго време търсих програм мениджъра. След това дойде 98-мата версия на прозорците. Беше значително по-добре. Покрай това дойде и червената шапчица... А де 3-тата или 4-тата беше. Беше ми странно, но ми хареса. По край това ми се разгоря интереса и си качих неандерталската технология. А да видим колко от вас са успявали да качат флекс тъп 3.2 на прозорци еНТе :-))))). След това дойдоха прозорците 2К и слак 6-ца. Прозорците бяха направили значителна крачка в развитието си и сините екрани и зависналия компютър станаха значително по редки. Но слака определено ми харесваше повече. След това се почна едно лутане и питане кое по-ми харесва, минах през Мандрейк, Сусе, Редхет и още незнамсиколко други. Пътьом се появиха и прозорците ХР. При наличието на целерон на 333 мандахерца с 384 памет, определено Х-а и КДЕ-то се държаха значително по-добре от прозорците ХР. Пътьом през компютъра ми минаха няколко BSD-та, Соларис, на няколко пъти се натъквах на чудото наречено SCO (бррр беше ужасно) и във един момент се появи Gentoo. От там насетне се изясни коя е дистрибуцията, но поради естеството на работата ми последните няколко години ми е напрактика все тая какво ще имам на десктопа си. В къщи си държа единствено прозорците ХР, заради игрите (не че сядам да играя особено често). Ако имах лошия навик да работя от вкъщи бих си сложил и Линукс.
Та доколкото мога да преценя май съм работил с нещо различно :-)
Мнооооого има за писане , то не бяха Comodore 64/128, ZX Spectrum, Правец 82, 8М ........иначе сега Linux,OS-x и Windows
In Vino Veritas , са казали хората на един мъртъв вече език, за тези дето не го владеят ще преведа: Истината е във Виното.Първоначално публикувано от nocToRHHo 3JIo
Ала хитрите коментари ги греба от живота, не от бурето, какво съм ви виновен че и двамата, провокирани от 14 страничната вече тема за Микромеките пуснахте по една анкета, та да се преброили пилците.
И на теб и на Ghost, пак аз ли съм Ви виновен че си формулирал грешно заглавието на темата? Май на ВАС ти вреди алкохола
Какво да разбере човек от заглавието "Работили ли сте с нещо различно ...."?
Седи мирен, бре. Нали ти казах, че и за теб ще пусна една анкета, дето да си гласуваш там и да си търсиш истината и да сищастлив.
P.S. (Post Scriptum, казано на мъртвия език)
Ще съм благодарен, ако спестиш известно количество от "хитрите коментари"...
От 1992 работя върху (а не с ) MAC OS ( System 7 - 8 - 9 и сега Mac OS X). У дома - Windows XP (заради игрите на хлапетата и за мен), но ако хардуера ми позволяваше щях да си сложа Mac OS и в къщи.
Аз вече казах. Освен Windows-а едно Suse 9, което седя известно време колкото за красота, музика и филми. Сложих му драйвърите, маунтнах му дяловете и се зачетох в литература, обаче така и не можах да подкарам интернета, само локалната мрежа.
И му бих шута.
Не бих казал, че съм "работил", по - скоро съм "хвърлил едно око".
НеПървоначално публикувано от MitkoS
Първия ми компютър беше Sharp Големина на калкулатор, едноредов дисплей, Basic, 2KB RAM. После - Правец 82/С/М - Applesoft DOS 3.3, CP/M, UCSD. Правец 8D. IBM PC MS DOS 3.3, 4, 5, 6.22, Win 3.0, 3.11, 95, 98 SP2, 2000. Apple Mac System 7, 8, 9, Х. Сега съм с Win 2000 на РС-тата и Mac OS X на Макинтоша. Най-добри системи - спoред парите, които съм изкарал с тях - Mac OS System 7 и 8, Windows 2000.