3
Някой лъже, при това яко, щото в анкетата, към 01:33 на 23.12.2007 - 19 човека са отговорили и то всичките единодушно, както при бай Тошо - до 5 парчетаПървоначално публикувано от cvb
Странно е, че самият автор на темата или не е гласувал, или незнайно защо ни търкаля с тези 14 пускания на полезни неща.
Дали е полезна в този си вид - не знам, има по-висши сили от мен.
Които следя са към 10тина броя, но тези, в които взимам участие са определено под 5.
За следене - следя може би повече от 10 форума (не ми се смята точно сега), за писане - писал съм в 7 от тях, но попълних "до 5", защото в някои участието ми е твърде инцидентно.
или се съгласете да се променят възможните отговори, като "до 5" се разпадне на "1", "2" и т.н. до 5, или поради очевидната й безполезност в този вид няма да има смисъл изобщо да я има
Съгласихме се Интересно ми е да видя човек, който взема активно участие в над 20 форума какво ли зомби ще да еПървоначално публикувано от FearMe
4-5 в които наистина участвам, и още десетина в които пиша епизодично.
само един и то вече и в него от време на време
Тука,Kaldata,Дира и all4smartphone.
Иначе чета още 4-5 в които взимам участие рядко.Харесвам форуми в които пишат зрели хора с които има човек какво да си каже,и има какво да прочете.Избягвам такива тип "дата.бг" по обясними причини.Имах и мое форумче което не вървеше въпреки опитите и му ударих теслата.
Правописа на автора нещо не го разбрах
мозъчно промити правописни фанатици ........сте в калДАТА управата са ви ........
Пиша само тук и в 3dbg. Чета и в hardwarebg. Тук обаче е мястото да изкажа моите почитания към този форум и мнозина от участниците му (мда, дори и към Black Adder ) Трябваше да вляза в kaldata, за да разбера колко олигофрения пълзи из тоя свят, дори и в онакива сравнително уважавани сайтове...
Хе-хе
че то голям наплив гледам.........
Въпрос: епа я спам... ааа пиша в толкоз места
не пиша - 0 (0%)
само 1 - 1 (25%)
2-3 - 3 (75%)
4-5 - 0 (0%)
над 5 - 0 (0%)
Voting options
Общ брой гласове: 4
Аз пиша редичко тук и в още 1 професионален форум.
ЧНГ и успешна да е за всички! Родените на 29 февруари да не се стискат.......
Аааа, виждал съм твои писания и в още един форум.Първоначално публикувано от Wise
А иначе по анкетата - пиша в 2+1
Считам обаче, че има още поне две-три тематики които ме вълнуват (и бих писал по тях), но не съм намерил подходящия форум. Не съм го и търсил де.